GEST / A petrecut 8 Martie cu mămicile şi gravidele de la Maternitate!

Viceprimarul pietrean Aurelia Simionică a reuşit să ofere o floare unor doamne aflate într-o situaţie specială: proaspetelor mămici sau celor care urmează să nască şi se află deja internate la Maternitatea din Spitalul Piatra Neamţ.

Acţiunea Aureliei Simionică a fost una realizată în calitate de preşedinte al Organizaţiei PSD Piatra Neamţ şi, pe post de “spiriduşi cu braţele încărcate de flori”, aceasta i-a avut alături pe câţiva din membrii organizaţiei municipale de tineret.
Cum proviziile de flori cu care Simionică & echipa au descins la Maternitate au fost mai mari decât numărul femeilor internate, aceasta şi-a continuat periplul prin spital oferind o lalea, o vorbă bună, o urare şi altor persoane internate (mai ales persoane vârstnice) dar şi doamnelor sau domnişoarelor din rândurile corpului medico-sanitar.

“La primele ore ale zilei de duminica, insotita de cativa reprezentanti ai tinerilor sociali democrati, am oferit flori tuturor doamnelor si domisoarelor din Spitalul Judetean Neamt. Am avut ocazia sa ma intalnesc cu personalul medical caruia i-am multumit pentru munca depusa in alinarea suferintelor celor bolnavi. La maternitate, am cunoscut cu bucurie cateva tinere mamici precum si pe primul nascut al zilei, un baietel! Florile daruite au reusit sa aduca un zambet si persoanelor varstnice internate in spital.
Doamnelor, va doresc multa sanatate, va sunt recunoscatoare ca ne sunteti alaturi si ne faceti viata mai frumoasa. La multi ani!”, a declarat viceprimarul Aurelia SIMIONICA, presedintele PSD Piatra Neamt.

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.