George Lazăr (președinte PNL Neamț): Măsură de sprijin pentru pensionarii cu venituri din pensii și indemnizație socială de până la 1.429 de lei pe lună

Pentru ca majorarea punctului de pensie din ianuarie 2022 să nu afecteze dreptul a sute de mii de pensionari de a beneficia de medicamente compensate, guvernul României a decis creșterea plafonului veniturilor până la care pensionarii vor beneficia de compensare cu 90% a prețului de referință al medicamentelor.

În acest sens, începând cu 1 ianuarie 2022, pensionarii cu venituri din pensii și indemnizație socială de până la 1.429 de lei pe lună inclusiv, indiferent dacă realizează sau nu alte venituri, vor beneficia de această măsură de sprijin. 

George Lazăr
Președinte PNL Neamț

One thought on “George Lazăr (președinte PNL Neamț): Măsură de sprijin pentru pensionarii cu venituri din pensii și indemnizație socială de până la 1.429 de lei pe lună

  1. Poate ca unii ar mai putea lucra,daca vor bani mai multi.Dar se multumesc sa fie o povara pentru societate.Multi, voinici, in putere, bat strazile cat e ziua de lunga sau joaca table prin parcuri.

Lasă un răspuns