George Lazăr, mesajul zilei: „Susțineți producătorii locali!

„Susțineți și dumneavoastră producătorii locali!” – acesta este mesajul tranșant și corect transmis de George Lazăr (președinte PNL neamț, secretar de stat în Guvernul României) după ce a paticipat la o acțiune dedicată micilor producători locali.

<”Flora Fest” este o încântare și pentru ochi, dar și pentru suflet. M-am convins astăzi, împreună cu primarul Andrei Carabelea , iar îndemnul meu este sincer: merită să dați o fugă până acolo!
Oaza de verdeață este în Piața ”Sf. Gheorghe”, din Piatra Neamț. Flori, pomi fructiferi și ornamentali, arbuști, găsiți de toate. Sunt plante născute din migala producătorilor locali, un motiv în plus să ajungeți la ”Flora Fest”. Am fost si la standul din piata a celor de la Directia Silvica Neamt, unde ne-am intalnit si cu dl director Valentin Tamaslacaru si dl director Ovidius Marcutianu.
Am să încurajez mereu astfel de expoziții, cu tematică diversă, pentru că județul Neamț are mii de antreprenori care trebuie sprijiniți. Pentru că noi, nemțenii, suntem cunoscuți ca oameni harnici, inventivi și inimoși>, spune președintele PNL Neamț.

Mesajul lui Lazăr este cu atât mai corect cu cât în ultimul timp a devenit un fel de modă ca unii politicienii să aștepte mereu și mereu ca micii antreprenori (din producție sau prestări servicii) să tot facă activități gratuite „în beneficiul comunității” în timp ce ei (politicienii) plătesc facturile marilor furnizori. Adică un fel de haiducie în care politicienii decidenți așteaptă voluntariat de la cei mici în timp ce cei mari muncesc exclusiv pe bani mulți.
De aceea, abordarea lui Lazăr este nu doar una morală ci se înscrie și în adevăratele politici liberale care încurajează dezvoltarea micilor întreprinzători.

D.V.

Lasă un răspuns