George Lazăr la Zilele Municipiului Piatra Neamț: „Sărbătoarea ne reunește!”

Aflat pe scena Zilelelor Orașului Piatra Neamț la unul dintre cele mai importante momente – premierea elevilor olimpici și a cuplurilor sudate acum jumătate de veac – George Lazăr (secretar de stat, președinte PNL Neamț) a ținut să transmită un mesaj de suflet pietrenilor, la un moment de suflet important pentru ideea de comunitate.

„Zilele municipiului Piatra Neamț sunt prilej de bucurie şi mândrie pentru noi, nemțenii.
Sărbătoarea ne reuneşte cu pietrenii, oameni frumoşi la suflet, care iau parte, anual, în număr foarte mare la evenimentele dedicate lor, cu ocazia zilelor oraşului.
La invitația domnului primar, Andrei Carabelea, am participat ieri la deschiderea festivităților din Piatra Neamț, care se vor întinde pe parcursul a trei zile.
Alături de noi s-a aflat şi domnul Sebastian Burduja, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, care a revenit în oraşul natal pentru acest eveninent de suflet.
De asemenea, am apreciat prezența domnului subprefect, Adrian Ciobanu şi a consilierilor locali ai municipiului Piatra Neamț.

M-am bucurat mult să mă aflu din nou printre oamenii de aici, să discut cu ei şi sărbătorim împreună un oraş care se dezvoltă pe an ce trece şi reprezintă un important punct turistic pentru români şi nu numai”, spune Lazăr.

Liderul echipei liberalilor nemțeni a transmis și câteva urări celor pe care comunitatea i-a recompensat cu aprecierea publică: „În cadrul festivității, au fost premiați elevii şi profesorii cu rezultate remarcabile la olimpiade şi concursuri şcolare în etapele naționale.
Mă înclin în fața performanțelor acestora şi le urez un viitor cu multe realizări, pe măsura muncii şi talentului lor!
Premii au primit şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, pentru frumoasa aniversare pe care o sărbătoresc, ocazie cu care le urez mulți ani fericiți şi sănătoşi înainte!
Iată spiritul comunității pietrene, valorile unui oraş cu multă istorie, frumusețe şi căldură!
Aici mă simt, de fiecare dată, acasă şi revin cu drag în mijlocul comunității locale, care transmite atât de multă energie pozitivă!
La mulţi ani, dragi pietreni, cu multă sănătate, bucurii şi împlinire!
La mulți ani, Piatra Neamț, oraş drag sufletului meu!”.

 

V.N.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.