George Lazăr (fost prefect): Cioloș e mult peste Ponta, iar PNL Neamț are o cu totul altă față

10801525_1513781182226927_7079430939680456408_nFostul prefect de Neamţ George Lazăr îl aşează pe premierul Dacian Cioloş mult deasupra lui Victor Ponta în ceea ce priveşte performanţa guvernamentală. O analiză a lui Lazăr aşează în balanţă opţiunea pentru PNL sau PSD pe care o au alegătorii când vor vota pentru viitorul Parlament.

<<Mai sunt două luni până la alegerile parlamentare, un moment extrem de important pentru întreaga societate românească, implicit și pentru noi, nemțenii. Următorul Parlament va face și va desface guverne în următorii patru ani, votul nostru fiind hotărâtor în privința drumului pe care îl alegem, își va spune cuvântul asupra modului în care următorul executivne va conduce.
În consecință, pe 11 decembrie trebuie să facem o alegere pentru următorii patru ani, iar modul în care arată scena politică românească momentan ne spune că avem două soluții: PNL sau PSD>>, punctează Lazăr.

<<Guvernare PSD: : lipsă de transparență, rețele abonate la banul public, lipsă de profesionalism>>

George Lazăr are avantajul ca în demersul său să aibă experienţa de fost prefect în guvernarea Ponta: <<Am avut șansa ca pentru o perioadă de timp să ocup funcția de prefect al județului Neamț. Știu cât de important e un premier și modul în care guvernul își pune în practică politicile pentru județul Neamț. În același timp, implicarea politică în Partidul Național Liberal mi-a oferit ocazia să văd mai multe persoane în fruntea filialei Neamț a PNL. Sunt cele două lucruri pe care îmi bazez susținerea pe care o acord PNL-ului la alegerile parlamentare.
Am fost prefect al județului Neamț sub un guvern Ponta. Nimeni nu-mi poate nega experiența din „interior”. Am văzut pe propria-mi piele ce înseamnă un premier PSD și un PSD parte din guvern: lipsă de transparență, guvernare făcută prin studiourile de televiziune mai mult decât prin ministere, rețele abonate la banul public, lipsă de profesionalism. De aceea, nu pot să nu remarc diferența de la cer la pământ dintre Dacian Cioloș și Victor Ponta. Mitul propagandistic al bunei guvernări PSD, pe care ei o clamează cu orice ocazie, așa cum vor face și în campania electorală, s-a destrămat. Cioloș le-a arătat că România poate avea creștere economică mai mare, că se pot face pași concreți pentru debirocratizare și că bunul simț, alături de profesionalism, își pot face loc și în Guvernul României. Așa cum pentru județul Neamț, guvernul Cioloș a reușit să facă din Autostrada Moldovei o prioritate, asta în timp ce după ani de guvernare PSD nu s-a semnat o hârtie măcar legat de acest proiect, ce să mai vorbim de vreun metru de asfalt. Diferența dintre guverne este enormă, iar susținerea Guvernului Cioloș din Parlament a venit de la PNL. Parteneriatul acesta poate da șansa României să cunoască un alt fel de guvern și pe termen lung>>.

<<PNL este soluţia corectă!>>

Analiza lui Lazăr pune în balanţă şi creşterea pe care echipa PNL Neamţ a avut în ultimul timp, adică de când la conducerea organizaţiei este Mugur Cozmanciuc: <<Ceea ce mă bucură pe plan local, pentru că vom vota candidați locali la alegerile parlamentare și acest aspect trebuie să ne intereseze cel puțin la fel de mult ca politica națională, e faptul că PNL Neamț este pe un drum bun. Ultimii doi ani au însemnat un progres fantastic pentru această filială care s-a văzut nu doar în rezultatele de la alegeri, ci și în modul în care se face politică acum la PNL. O altă echipă, o altă atmosferă și oameni care luptă pentru un obiectiv comun. O situație total diferită față de acum câțiva ani când dominau dezbinarea, dezinteresul și interesul personal pus pe primul plan.PNL Neamț a demonstrat la alegerile locale că poate câștiga încrederea electoratului și cred că acest lucru se va concretiza la Neamț cu o victorie a PNL la alegerile parlamentare.

O spun bazându-mă pe propria experiență și o spun fiind sigur că nu greșesc: atât la nivel național, cât și în Neamț, PNL demonstrează că e soluția corectă pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie>>.

D.V.

cop-lazar-george-pnl

 

2 thoughts on “George Lazăr (fost prefect): Cioloș e mult peste Ponta, iar PNL Neamț are o cu totul altă față

  1. Acest baiat ,bagat prea devreme in treburi de oameni mari, sa-si aminteasca cum s-a manifestat fata de subofiterul care l-a tras pe dreapta in localitate ; saracul om al legii a executat ce i s-a spus prin statie ca un zabauc circula prin localitate cu 124 km/ora.
    In alta ordine de idei, cand vad ca da in poza cu Maica Domnului , ma gandesc la saracul Vasile care nu a avut nicio
    sansa in fata gipanului [fara numere dupa acident]condus de acest „demnitar”, acum analist.

  2. daaa,l-au scos basma curata pe cretinoidul-infatuat inclusiv in accidentul de la felesti…Circula cu o masina data de tarata fara nici un act, contractul facandu-se ulterior(l-au cerut cei de la Guvern) omu` facea naveta , avea mari probleme cu functia, era important…Sa stea in banca lui de avocat scapatat(daca are aceeasi notorietate ca de prefect…sa caute alta meserie)

Lasă un răspuns