„Generalul” Obreja, reacție la cazul juristei slobodă la gură: „Angajații din Educație trebuie să aibă un discurs civilizat!”

Mihai Obreja, inspectorul general al ISJ Neamț reacționează la cazul juristei instituției cu un limbaj libertin și spune că va avea o discuție cu respectiva dar și cere angajaților din sistemul de Educație să aibă un discurs public civilizat.
„Eu nu am cont pe rețeaua de socializare dar am văzut articolul din Vestea. Am fost impresionat neplăcut pentru că o știu pe doamna respectivă ca fiind o persoană serioasă care își face bine treaba la Inspectorat. Voi avea o discuție cu dânsa și îi voi cere să fie mai atentă la modul cum se exprimă în public.
De asemenea, le cer tuturor angajaților din sistemul de Educație din Neamț să fie mai cu grijă în exprimările publice. Nu în ultimul rând, indiferent de afinitățile lor politice, consider că e bine să comunice civilizat, fără atacuri la persoană sau epitete de acest gen. Și eu sunt membru al unui partid politic, i-am criticat atunci când a fost cazul pe adversari dar într-o manieră rezonabilă și cu un limbaj civilizat”, spune Mihai Obreja.

Citeste si Infractorul „sifon” Bălăeasa, infiltrat ca provocator la protest!
Scrisoarea celor 30 de medici: „Măștile, focare de infecție! Nu mai obligați medicii să falsifice certificate de deces!”
LAȘUL! Politrucul Micu s-a ascuns de jurnaliștii de la „România te iubesc”. El era manager când au ars de vii pacienții la spital 

Legislația din România (Codul Administrativ, Legea funcionarului public etc) prevede obligativitatea ca funcționarul public să nu facă politică militantă și, mai ales, să aibă și în societate (nu doar la locul de muncă) o atitudine civilizată.
Justiția românească dar și CEDO au definit deja internetul/facebook-ul ca fiind spațiu public.

D.V.

One thought on “„Generalul” Obreja, reacție la cazul juristei slobodă la gură: „Angajații din Educație trebuie să aibă un discurs civilizat!”

  1. Isi face bine treaba ? Cum au intrat la „apa” Varlan, Stan, Laiu si aceasta institutie, tot cu ea jurista si cu semnatura ei pe respectivele documente ? Exact asa o va pati si Obreja.

Lasă un răspuns