„Generalul” Moise, raid prin școlile din toate colțurile județului

Școlile din 3 comune din Neamț au fost astăzi țintele raidului făcut de Florentina Moise, inspectorul șef de la ISJ. De data asta a fost vorba de școli de unde se agață în cuit harta județului, mai exact de la limita de est.

„Am spus că mă ocup și exact asta fac! Am verificat școlile din Oniceni, Valea Ursului, Ion Creangă!”, a declarat Florentina Moise care a atașat i câteva dovezi foto de la acest raid.

„Generalul” Moise și-a anunțat expediția din școli pe data de 19 august, după o ședință desfășurată la ISJ. „Am avut azi o nouă rundă de dialog cu managerii școlilor din județ. Veștile sunt bune. Dar vreau să mă asigur că suntem pregătiți cum trebuie pentru 5 septembrie, dată la care copiii revin la școală. Nu mai e mult.

De luni voi merge personal în unitățile de învățământ unde lucrările sunt încă în curs. Vreau să discut cu autoritățile locale, să găsim soluții pentru ca elevii să înceapă școala în condiții bune. Cel puțin bune!
Așa cum le-am spus directorilor, le spun și profesorilor și părinților: suntem aici pentru dumneavoastră! Prioritatea mea e să asigurăm condiții pentru fiecare elev. Am mai spus-o: ca să avem rezultate, trebuie mai întâi să asigurăm condiții. Mă ocup!”, declara șefa ISJ la acea vreme.

Și apoi au început episoadele. Pe 22 august a fost la Tarcău, Pângărați, Alexandru cel Bun, pe 24, la Bicaz.

După cum se vede în imagini, nu s-a mulțumit să bea cu o cafea cu directorul în vreun birou (cum, tradițional, se desfășoară formal astfel de acțiuni), ci a inspectat și sălile de clasă,dar și magaziile, stocurile de lemne, a stat de vorbă și cu personalul nedidactic etc.

D.V.

One thought on “„Generalul” Moise, raid prin școlile din toate colțurile județului

Comments are closed.