Gavrilescu și PMP-ul i-au premiat pe pescari

În urmă cu câteva zile a avut loc la Neamț cea de-a doua ediție a Cupei PMP la Pescuit.

Locul I a fost adjudecat de Daniel Dascălu, care a reușit să prindă 4,015 kg de pește. Efortul lui a fost răsplătit cu o cupă, o diplomă, suma de 200 lei și o sticlă de șampanie. Locul II i-a revenit lui Gabi Cobuz, care, cu o captură de pește de 3,790 kg, a obținut un premiu în valoare de 150 lei, iar locul III a fost câștigat de Cornel Daian, cel care a reușit să prindă 3,785 kg de pește și a câștigat 100 lei. Așa cum se poate observa, pentru primele trei locuri din clasament, competiția a fost foarte strânsă.

„Așa cum am promis încă de anul trecut, ne dorim ca acest eveniment să fie unul de tradiție. 40 de participanți, de toate vârstele, s-au întrecut și anul acesta pentru a obține premiile puse la bătaie de organizatori. Competiția a fost deschisă sâmbătă dimineața, la ora 8 și a fost închisă la orele 18.00, după care a urmat festivitatea de premiere. 9 premii au fost acordate celor care au reușit să se claseze pe primele poziții”, a precizat președintele PMP Neamț, viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Câștigătorii pentru celelalte categorii de participanți au fost: premiul special pentru PESCAR FEMEIE, răsplătit cu o cupă, diplomă și 100 lei, a fost câștigat de Anita Pop. Premiul special pentru copii, o cupă și o diplomă, a mers la Ana Moroșanu, iar premiul pentru cel mai în vârstă participant, ce a constat într-o pelerină și o diplomă, i-a revenit lui Cornel Daian. Premiul pentru cel mai tânăr participant (lanternă și diplomă) a fost adjudecat de Costel Auratei și  premiul pentru cel mai mare pește (o cupă și o diplomă) a fost câștigat de Gabriel Cojocaru.  La final, a fost rasplătită și munca gazdelor cu un premiu surpriză (o sticlă de vin și o diplomă), ce a ajuns la Constantin Murariu.

Evenimentul s-a desfășurat la Iazul Porcului, în zona Agârcia, și-a fost un prilej pentru pasionații de pescuit de relaxare și de socializare.

„Sperăm să ne revedem sănătoși și anul viitor, la ediția cu numărul trei a Cupei PMP la Pescuit. Felicit și de această dată toți participanții pentru prezență și răbdare, și apreciez, în mod special, efortul colegilor PMP implicați în organizarea acestei acțiuni. O acțiune cu oameni și pentru oameni!”, a mai punctat Bogdan Gavrilescu.

Ad.V.

 

Lasă un răspuns