Gavrilescu şi PMP Neamţ: „Întoarcerea la democraţie şi Unirea!”

Cele 4 mari proiecte pe care PMP le propune românilor reprezintă, în esenţă, întoarcerea la democraţie şi îndeplinirea visului de REunire al românilor, a puctat Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ, într-o conferinţă de presă care a avut loc sâmbătă, care a urmat unei şedinţe zonale desfăşurată la Piatra Neamţ a celor din „Partidul lui Băsescu”.

Cele 4 proiecte mari anunţate în conferinţa de presă în care Gavrilescu i-a avut alături pe deputatul Petru Movilă și președintele organizației PMP Suceava, Marian Andronache sunt:
1. Alegerea primarului în două tururi de scrutin
2. Aplicarea Referendumului care prevede un Parlament cu 300 de parlamentari.
3. Eliminarea pensiilor speciale
4. Proiectul de țară – Unirea cu R. Moldova

<<Începând cu 6 august și până la finalul acestei luni, am amplasat in apropierea magazinului Altex din zona centrală, cortul destinat strângerii de semnături pentru alegerea primarului din două tururi de scrutin. Sub sloganul “Semneaza acum!”, voi fi, împreună cu colegii mei, aproape de pietreni pentru a explica beneficiile revenirii la alegerea primarului din două tururi.
Prin această măsură Partidul Mișcarea Populară își dorește revigorarea și reînnoirea clasei politice la nivel local.  Votul în două tururi este important pentru că, astfel, poți alege TU cine este cel mai bun primar. Un alt beneficiu este creșterea participării la vot și monopolul partidelor mari este spart în cel de-al doilea tur. De asemenea, candidații capabili au mai multe șanse de a fi aleși!
Vă așteptăm zilnic, în intervalul 10.00 – 18.00, la cortul amplasat vis a vis de hotel Ceahlău, în apropierea magazinului Altex, pentru a vă alătura campaniei “Semnează acum”!>>, a punctat Gavrilescu.

Franc, şeful PMP Neamţ a recunoscut că la momentul în care legea a fost schimbată, trecându-se la un singur tur de scrutin pentru alegerea primarilor, or fi fost şi actuali colegi de ai săi care au sprijinit acel demers, „dar eu cred că mai important este acum că vrem să corectăm această anomalie, să revenim la democraţie în esenţa alegerilor”.

„Votul în două tururi este important pentru că, astfel, poți alege TU, cetăţean, cine este cel mai bun primar. Un alt beneficiu este creșterea participării la vot și monopolul partidelor mari este spart în cel de-al doilea tur. De asemenea, candidații capabili au mai multe șanse de a fi aleși!”, a mai punctat Gavrilescu.

D.V.


.

Comentarii Facebook

One thought on “Gavrilescu şi PMP Neamţ: „Întoarcerea la democraţie şi Unirea!”

 1. Gavrilescule lasa-ne……..

  Nu-ti mai fa reclama cu cortul ala ca nu te voteaza nimeni….nu-i mai plagia pe aia de la USR cu lozinci populiste ca nu mai tine…

  Poti sa te intorci la clasele 1-4 poate mai inveti ceva….

  Schimbare SE FACE cu oameni educati,profesionisti si cu caracter.

  Nu mai merge Gavrilescule tata cu invirteli,intelegeri si blaturi.Banii platiti de noi prin taxe si impozite sunt pentru beneficiul nostru si nu pentru a fi sifonati de clica de mafioti din partidele vremelnic la putere.

  Schimbare nu se face cu oameni ca tine care promit si nu fac.Vrem sa scapam de toti ca tine fie ca sunt din PNL/PDL/PMP/PSD.

  Nimic pentru cetateni,totul pentru buzunarele noastre-foloseste lozinca asta,macar vei fi sincer.

Lasă un răspuns