Gavrilescu, salutări din Helsinki

Vicerimarul Bogdan Gavrilescu este de câteva zile la Helsinki dar nu în calitate de edil ci în cea de lider PMP Neamț și vicepreedinte la nivel național.

„S-a decis, ca în calitate de vicepreședinte la nivel național al partidului, să fac parte din delegația PMP la Congresul Partidului Popular European. Alături de colegii mei, senatorii Severica Rodica Covaciu și Lungu Vasile Cristian, deputatul Cătălina Buzoianu și președintele PMP Eugen Tomac, în perioada 7-8 noiembrie, sunt prezent la Helsinki la Congresul PPE, unde va fi desemnat candidatul formaţiunii pentru şefia Comisiei Europene”, a precizat Gavrilescu.

Decizia ca Gavrilescu să facă parte din delegația care reprezintă PMP la acest important eveniment al popularilor europeni a fost luată în cadrul ședinței CEX Național PMP care a avut loc în urmă cu 10 zile la Durău.

Delegația PMP a susținut candidatura lui Manfred Weber, candidat PPE pentru funcția de Președinte al Comisiei Europene care astăzi a și obținut votul necesar la Helsinki.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Gavrilescu, salutări din Helsinki

  1. Singura interesanta e blonda din fotografie!Nu doamna Merkel, bineinteles!

Lasă un răspuns