Gavrilescu (PMP): „Votul e ca vaccinul. Ori ne vindecă, ori murim!”

Bogdan Gavrilescu, liderul PMP Neamț consideră că votul dat de români la recentele alegeri parlamentare este o lecție pentru mesajele electorale fără conținut și trebuie să aibă efectul vaccinului anti-Covid: „ori ne vindecă, ori murim!”

„CRED ÎN P.M.P. Traim vremuri nemaintalnite. Nimic nu mai are sens in lumea politica, iar clasa politica actuala a fost “taxata” de electorat pentru mesaje fara continut sau pentru ca s-au lasat pacaliti si manipulati de diversi chibiti politici. Daca a fost bine sau daca va fi rau doar timpul ne va arata. Un lucru este cert: votul acordat sau neacordat de Nemțeni trebuie sa fie ca vaccinul SARS-CoV-2 pentru politicieni, ori ne vindeca ori murim”, spune Bogdan Gavrilescu.

Dincolo de mesajele electorale neconvingătoare, Gavrilscu identifică și cauze interne, acei activiști și lideri locali care la alegerile parlamentare nu au mai tras cu același zel ca la cele locale la care au avut un interes direct: <<P.M.P. Neamț are o clasa politica tanara care este dispusa sa primeasca acest vaccin al Nemțenilor si sa se bata in continuare.
In mod clar, doar o noua echipa poate, “conservele politice” nu isi vor mai gasi locul.
S-au facut greseli si s-au acceptat oameni care au avut “amnezie de campanie” la alegerile parlamentare dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta la alegerile locale.
Nu suntem nici primii nici ultimii care trecem prin acest fenomen. Important este sa invatam ceva iar luptele politice sa nu fi fost in zadar.
Echipa P.M.P. Neamț merge mai departe! Se va bate doar pentru Nemțeni si pentru politica de partid.
Multumim Nemțenilor si colegilor care ne-au trezit!
Bogdan Gavrilescu si Echipa Neamț,
CREDEM IN P.M.P. !>>.

D.V.

One thought on “Gavrilescu (PMP): „Votul e ca vaccinul. Ori ne vindecă, ori murim!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.