Gavrilescu (PMP) cere Pact pentru Sănătate: „Oprim furtul! Desființăm baronii!”


România are nevoie de un sistem de Sănătate neviciat, care să fie performant atât pentru pacienți cât și pentru angajați – asta spune Bogdan Gavrilescu (președintele PMP Neamț și candidat pe locul 1 pentru Camera Deputaților) care prezintă Pactul pentru sănătate propus de partidul lui.
Gavrilescu nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, arătând cu degetul „furtul” masiv care are loc acum din banii cetățenilor, organizat de „baronii din Sănătate”. În paralel cu depolitizare acestui sistem, candidatul PMP susține construirea de spitale moderne.

🔴PACTUL PMP pentru SĂNĂTATE!

‼️Sănătatea noastră este cea mai importantă, iar acest lucru îl înțelegem, mai bine ca oricând, în aceste vremuri tulburi, de pandemie.
✔️ Proiectul PMP pentru sănătate vizează să oprim furtul din domeniul sănătății și să desființăm baronii din sănătate!
✔️ Vrem să construim spitale noi și moderne! Accesam fonduri europene în exercițiul financiar 2021 – 2027, și construim 5 spitale regionale. Este vital să dotăm spitalele județene, municipale și orășenești cu echipamente medicale moderne.
✔️Pe lista proiectelor Partidului Mișcarea Populară este și înfiinţarea unui spital de rang european, cu cele mai înalte dotări şi laboratoare de cercetare – o atracţie profesională şi financiară pentru medici.
✔️De asemenea, susțin creșterea capacităţii de producţie de medicamente în România și capacităţii României de a produce vaccinuri la Institutul Cantacuzino.
România sănătoasă!
Noi mișcăm Neamțul!”, afirmă Bogdan Gavrilescu.


D.V.

 

Lasă un răspuns