Gavrilescu (PMP) acuză Guvernarea: „570 milioane de euro pierdute din PNRR!”

Șeful PMP Neamț acuză pe actualii guvernanți că din cauza incompetenței lor deja se pot contabiliza la pierderi circa 570 de milioane de euro din PNRR.

Cartonul de mai sus a fost postat pe facebook de Bogdan Gavrilescu și arată câte găuri din societate puteau fi acoperite cu respectiva sumă.

„Că statul român este un prost administrator al banului public, nu mai este niciun secret. O nouă dovadă este faptul că, din cauza inflaţiei, aproape 600 milioane de Euro din banii primiţi pentru finanţarea proiectelor prin PNRR s-au pierdut.
Cu aceşti bani, am fi putut construi zeci de kilometri de autostradă, am fi putut mări alocaţiile copiilor cu 100 lei sau am fi putut plafona preţul la combustibil la 7lei/litru, timp de 3 luni.
PMP a atras atenţia, în mod constant, că PNRR este blocat şi că banii zac nefolosiţi în trezoreria BNR. Conform calculelor PMP, doar din cauza inflaţiei, de la începutul anului şi până acum, s-a pierdut o valoare reală de aproximativ 15% din cele 3,7 miliarde Euro primite de la Comisia Europeană.
Muncim şi noi pentru România, domnilor guvernanţi, sau doar introducem noi taxe şi impozite?”, punctează mesajul distribuit de șeful PMP Neamț.

V.N.

One thought on “Gavrilescu (PMP) acuză Guvernarea: „570 milioane de euro pierdute din PNRR!”

  1. Analfabetii si hotiii din PMP care isi cumpara penthouse-uri in Iasi de 120.000 EURO cu bani din ”munca cinstita” bineinteles,vin sa ne spuna de banii pierduti prin PNRR….

    Analfabetii hoti din PMP ”uita” sa ne spuna ca LIPSA oricaror reforme in frunte cu cele care vizeaza pensiile militare de serviciu si speciale,aberante,nemeritate si nesustenabile luate la 40 de ani care ne FURA de 2.5 miliarde euro pe an bugetul tarii,DATE de prietenii lor in ale furaciunilor din PSD cu care sunt aliati, sunt cauzele esecului acestui PNRR.

    Pai bai analfabetule,Romania este furata an de an in ultimii 10 ani de 2.5 miliarde euro cu aceste pensii militare/speciale care inseamna 25 miliarde euro,analfabetule.

    25 miliarde euro cu care se putea ”renova”o intreaga tara ANALFABETULE PENIBIL.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.