Gavrilescu, la întâlnire cu Băsescu! PMP pune la cale strategia pentru europarlamentare!

Foială mare în partide, în această perioadă de pre-campanie pentru alegerile europarlamentare, iar PMP nu face excepție: Bogdan Gavrilescu, președintele organizației Neamț este la București chiar acum unde participă la o întâlnire importantă a conducerii centrale.

Tema întâlnirii este legată de calendarul pentru euroalegeri. „Chiar acum la București, la Palatul Parlamentului, Partidul Mișcarea Populară dezbate în cadrul Colegiului Național, subiecte legate de buna organizare a alegerilor europarlamentare. Pe ordinea de zi sunt prinse discuții privind stadiul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, calendarul evenimentelor pentru alegeri, strategia de comunicare în perioada de campanie, dar și apecte ce țin de situația politică la zi. Intrunirea este susținută de președintele onorific al Pmp, Traian Băsescu și președintele Pmp, Eugen Tomac”, a declarat Bogdan Gavrilescu pentru Vestea.

la ultimele conferințe de presă de la Piatra Neamț, și Gavrilescu dar și alți lideri naționali au spus că este foarte posibil ca un nemțean să fie pe lista PP pentru euroalegeri. Sloganul PMP va fi UNIȚI ÎN EUROPA, cu trimitere și la Unirea României cu Moldova, obiectiv de țară declarat de PMP.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns