Gavrilescu joacă alegerile europarlamentare cu mandatul de preşedinte PMP Neamţ pe masă!

„Partidul Mişcarea Populară va pregăti o listă cu candidaţi pentru alegerile europarlamentare care să-i reprezinte, cu adevărat, pe români. De asta sloganul nostru este <<Uniţi în Europa>>. Campania electorală pentru aceste alegeri a început, din punct de vedere practic. Scopul nostru, a celor din Partidul Mi;carea Popular[ este s[ scoatem oamenii la vot, să încercăm să avem un număr mai mare de votanţi decât am avut la alegerile locale din 2016. Cred că PMP va scoate un socr istoric, la nivel naţional dar şi în Piatra Neamţ şi în întreg judeţul Neamţ.

Dacă PMP Neamţ nu scoate peste media partidului, eu sunt cu mandatul de preşedinte al organizaţiei pe masă. Nu are rost să continui în această funcţie dacă PMP Neamţ nu este în creştere. Cred cu convingere că, alături de colegii mei, noi cei de la PMP Neamţ vom scoate un scor istoric, un scor care va uimi pe multă lume. De asemenea, pe lista PMP pentru europarlamentare va fi şi un candidat de la Neamţ al cărui nume va fi aflat de opinia publică la depunerea listelor.

Răspunzând la întrebarea adresată de Vestea dacă „jucat europarlamentarele cu mandatul pe masă” este dorinţa Centrului PMP sau a lui, preşedintele PMP Neamţ a punctat că „Acum vreau eu, asta vă spun, joc cu mandatul pe masă pentru că vrea Gavrilescu. Iar propunerea mea pentru scorul mediu pe judeţ este de 7-8 la sută. Nu este un procent greu de realizat având în vedere numărul de membri ai PMP Neamţ, luând în calcul o prezenţă de circa 30 la sută. Cred că PMP Neamţ poate depăşi acest target ba, mai mult, cred că organizaţia Piatra Neamţ va scoate un procent de peste 15 la sută. ŞI garantez tot cu mandatul meu”.

Gavrilescu a susţinut astăzi o conferinţă de presă la sediul PMP Neamţ alături de alţi 8 colegi de partid, cu funcţii în organizaţia judeţeană sau în cea municipală: Cristian Sauciuc (preşedinte interimar PMP Piatra Neamţ), Ionuţ Moroşanu, Marius Ghineţ, Florin Duma (vicepreşedinţi organizaţia Piatra Neamţ), George Apetrei (secretar organizaţia Piatra Neamţ), Lucian Crăcană (preşedinte tineret PMP Piatra Neamţ), Valentina Cîrligeanu (preşedinte femei PMP Neamţ) şi Gabriel Ghinea (preşedinte seniori PMP Neamţ).

Spre deosebire de alte acţiuni similare de la conferinţe de presă „în grup” la care la tribună vorbeau 1-2 lideri iar restul erau pe post de „decor uman”, toţi popularii nemţeni de la conferinţa de presă de azi au făcut câte un anunţ, câte o prezentare şi fiecare dintre ei a răspuns şi la întrebările adresate de jurnalişti, în funcţie de natura fiecărei interogaţii. Adică a fost vorba de o adevărată conferinţă de presă în echipă nu de o reprezentare politică a fabulei cu „Câinele şi căţelul”.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns