Gavrilescu, discurs de victimă: „După cum vedeţi în presa scrisă şi online, cam toţi se împiedică de PMP!”

Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ consideră că formaţiunea politică din care face parte este o victimă a ceea ce apare în presă, cu accent pe „presa scrisă şi online”.

Astăzi vă rog să daţi votul echipei de la Piatra neamţ care cred că în acest moment va fi una dintre cele mai tinere echipe, cu un preşedinte care sper să ducă la bătăliile ce vor urma pentru că după cum vedeţi în presa scrisă şi online, au treabă, cam toţi se împiedică de PMP, dar nu mor caiii când vor câinii”, a spus Bogdan Gavrilescu în discursul său de la începutul şedinţei de alegeri de la PMP Piatra Neamţ.
Gavrilescu nu a fost foarte clar şi nici nu a detaliat pentru ca PMP-iştii din sală să înţeleagă dacă supărarea sa vizează pe alţi politicieni ai căror declaraţii sunt preluate de presă sau dacă „duşmanii poporului PMP” sunt chiar cei care lucrează în mass-media.

Înainte de atacul la „ce apare în presa scrisă şi online”, şeful PMP Neamţ i-a luat în vizor şi pe cei de la PNL Neamţ. Venit de la o şedinţă de CL din comuna Ion Creangă, unde a fost ales consilierul cu atribuţii de primar, Gabrilescu a spus că colegii noştri din Opoziţie cu care formăm Dreapta şi vrem noi să unim Dreapta, vroiau ca PMP-ul să nu existe, vroiau ca Dreapta să aibă un singur candidat şi acela să fie al PNL-ului. PMP-ul nu face de acestea, PMP-ul îşi păstrează traiectoria şi îşi promovează oamenii…”.

La Ion Creangă, consilierul PSD a obţinut 9 voturi, faţă de 4 voturi cât a luat cel de la PNL şi faţă de 2 voturi cât a luat consilierul PMP.

Replicile de mai sus ale lui Bogdan Gavrilescu pot fi văzute, în format video, în materialul de mai jos:

Daniel VINCA

 

One thought on “Gavrilescu, discurs de victimă: „După cum vedeţi în presa scrisă şi online, cam toţi se împiedică de PMP!”

 1. Se impiedica pentru ca esti un analfabet si o rusine pentru acest oras unde ai ajuns viceprimar.

  Se impiedica pentru ca sifonati banii cu adapostul de ciini.

  Se impiedica pentru mizeria de politie locala patronata de PMP formata numai din prosti,incompetenti si pierde vara la fel ca si conducerea PMP.

  Se impiedica pentru ca nu a-ti facut nimic in Piatra Neamt decit sa sifonati banii de la buget cu hotii din PNL.

  Se impiedica pentru ca a-ti adus la paragina dealul Cozla unde nu a-ti fost capabili sa puneti o bariera pentru a nu lasa toti cocalarii ca tine Gavrilescu sa mazaceasca acel deal.

  Se impiedica pentru ca a-ti distrus spatiile verzi in acest oras construind service-uri auto.

  Stai linistit si sifoneaza bugetul cit mai poti pentru ca la urmatoarele alegeri veti ajunge la gunoi acolo unde va este locul,alaturi de PNL bineinteles,alt partid format numai din analfabeti si hoti.

Lasă un răspuns