Gavrilescu, cu 5 minute înaintea lui Băsescu, despre Fondul Suveran: „Guvernul acesta trebuie să plece!”

Cu doar câteva minute înainte ca Traian Băsescu să transmită un mesaj foarte dur despre înființarea Fondului Suveran prin OUG (operațiune pe care a numit-o JAF), pre;edintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu emitea o opinie tot critică referitoare la același subiect.

„E încă o dovadă că acest Guvern trebuie să plece. Nu așa este guvernată o țară, nu așa trebuie gestionate resurse atât de importante precum portofoliul instituțiilor și agențiilor care ar urma să intre în acest Fond. Nu e normal să vii cu OUG după ce Curtea Constituțională ți-a anulat legea tocmai pentru conținutul neconstituțional”, a spus Gavrilescu răspunând unei întrebări adresată de Vestea.

În acest context, Gavrilescu a reamintit de inițiativele PMP – alegerea primarilor din 2 tururi de scrutin și micșorarea la 300 a numărului de parlamentari – care urmăresc tocmai o mai mare responsabilizare a aleșilor dar și a tuturor instituțiilor care au legătură cu administrația centrală sau locală.

La 5 minute după ce Gavrilescu făcea declarația de mai sus, părintele spiritual și președintele de onoare al PMP făcea declarația de mai jos:

<<Acesta se numeşte JAF !
Dăncilă şi Teodorovici, împinşi de la spate de Dragnea şi sub privirea îngăduitoare ale lui Tăriceanu, au săvârşit cea mai mare samavolnicie împotriva României, emiţând ordonanţa de urgenţă privind înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii .
Au încercat să-şi concretizeze acţiunea ticăloasă de jefuire a ţării prin lege . 
S-au lovit însă de CCR care a respins legea ca fiind neconstituţională în ansamblul ei. 
Şi atunci Dragnea a apelat la supuşii de la palatul Victoria, numiţii Dăncilă şi Teodorovici, care au aprobat înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii printr-un OUG care încalcă şi Constituţia şi toată legislaţia României de funcţionare a societăţilor comerciale . Asta-i “pohta ce au pohtit” Dragnea şi Vâlcov, asta le-au servit la masă Dăncilă şi Teodorovici.
Cât de ticălos trebuie să fii ca după ce ţi-a spus oficial CCR că legea este neconstituţională, tu guvern să emiţi o ordonanţă de urgenţă cu acelaşi conţinut ?
Acesta se numeşte JAF !
Trebuie oprit !
PS – Oare va îndrăzni odiosul Ciorbea să atace acest OUG la CCR? Cel mai probabil va prefera să mai primească un bacşiş de la Dragnea şi majoritatea parlamentară şi să plece într-un nou concediu că o fi surmenat ?>>.

Bagdan Gavrilescu a susținut astăzi, la sediul PMP Neamț, o conferință de presă în care a avut-o alături pe Valentina Cîrligeanu, recent aleasă ]n func’ia de pre;edinte OF PMP Neamț. Cîrligeanu a prezentat c\teva dintre prioritățile și proiectele femeilor populare din Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Gavrilescu, cu 5 minute înaintea lui Băsescu, despre Fondul Suveran: „Guvernul acesta trebuie să plece!”

  1. S-a gasit Gavrilescu care este la acelasi nivel cu Andrusca sa vorbeasca despre guvern/guvernare.

    Moartea mintii.

    Gavrilescu,nu stiu cine te tine in PMP si de ce,insa schimbarea pe care o asteptam este ca cei ca tine sau Andrusca sa se care din politica altfel ne caram noi din aceasta tara condusa numai de hoti si analfabeti.

Lasă un răspuns