Gavrilescu, anunțul momentului: PMP a început campania electorală!

Campania electorală din lege e una iar faptul că un partid trebuie să fie mereu în contact cu cetățenii este cu totul altceva – asta a dat de înțeles Bogadan Gavrilescu, președintele PMP Neamț când a anunțat sâmbătă că „PMP a început campania electorală!”.

„Şcoala de comunicare de la Piatra Neamţ este un start pentru debutul campaniei pentru alegerile europarlamentare. PMP a început campania pe 1 februarie şi facem în aşa fel încât să obţinem ceea ce am spus în ultima conferinţă de presă: să avem un scor pozitiv, istoric, la Neamţ. Noi, în teritoriu, am început montarea de bannere, să strângem semnături pentru listele de euro-parlamentare. Deci, PMP, în Neamţ, a început campania electorală”, a spus Gavrilescu în conferința de presă pe care a susținut-o sâmbătă cu deputatul Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.

Într-o conferință de presă anterioară, gavrilescu spunea că joacă aceste alegeri cu mandatul pe masă și că își va da demisia dacă PMP nu va obține la Neamț un socr istoric, peste media partidului pe țară.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Gavrilescu, anunțul momentului: PMP a început campania electorală!

  1. Asa!!!! Si cu ce face campanie electorala?Ca realizari, ca viceprimar ,nu are.Cu promisiuni a la Chitic?!!!

Lasă un răspuns