Gavrilescu anunţă obiectivul pentru alegerile locale: „Un PMP de 10+ pentru nemţenii mei!”

Bogdan Gavrilescu, liderul PMP Neamţ, îşi asumă targetul de peste 10 procente la alegerile locale, în numele organizaţiei judeţene pe care o conduce.

Declaraţia vine în contextul în care Gavrilescu şi alţi 10 populari nemţeni participă în acest week-end la o şedinţă regională a organizaţiilor din Nord-Estul Moldovei unde a fost asumat respectivul obiectiv.

<<Un PMP de 10+!
Acesta este și obiectivul filialei PMP Neamț la alegerile locale de anul acesta. Alături de alți 8 colegi de la Neamț, am participat astăzi, la ședința filialelor PMP din regiunea Nord- Est, desfășurată la Gura Humorului. Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, dar și alți colegi de marcă din conducerea partidului s-au reunit, pentru a discuta despre strategiile și obiectivele campaniei electorale viitoare.
Nu uitați că suntem o forță, suntem un partid cu obiective reale pentru țară și pentru cetățeni, și doar împreună putem schimba lucruri.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Un PMP de 10+ pentru nemțenii mei!>>, este mesajul de precampanie electorală dat de Gavrilescu.

Din fotografiile făcute la faţa locului, rezultă că la întâlnire a fost prezent şi Eugen Tomac, preşedintele naţional al PMP dar din delegaţia nemţeană nu a făcut parte şi Laurenţiu Dulamă, vicepreşedinte CJ Neamţ, membru de drept al Biroului Judeţean PMP. Ceea ce arată că, în continuare, între Dulamă şi PMP (sau invers), prăpastia e tot mai mare…

D.V.

Lasă un răspuns