Gavrilescu, ales în fruntea PMP Neamţ! Tomac: „Succes echipei Gavrilescu-Dulamă!”, Chitic a făcut apel la „dreapta unită împotriva PSD!”

Eveniment major la PMP Neamţ care ieri şi-a ales o nouă conducere a organizaţiei judeţene. Deloc surprinzător, noul preşedinte confirmat prin vot este cel care a asigurat interimatul în ultimele luni, viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Acţiunea PMP-istilor nemţeni s-a bucurat de prezenţa colegilor de la Centru (deputatii Eugen Tomac şi Petru Movilă), din alte judeţe. Nu au lipsit, cu statutul de invitaţi şi reprezentaţi ai altor partide de pe dreapta eşichierului politic, cum ar fi PNL (deputatul Mugur Cozmanciuc, consilierul judeţean Bogdan Buhuşanu, primarul Chitic) sau PNT-CD (fostul consilier judetean Cristian Tomulet).

„Partea dreaptă a scenei politice trebuie să se definească clar în antiteză cu Partidul Social Democrat”, a spus deputatul Mugur Cozmanciuc făcând apoi referire la proiectele comune, atât ca perpsectivă politică cât şi ca perpespectivă economică.

Dragoş Chitic a făcut recurs la faptul că şi PMP şi PNL sunt din aceeaşi familie politică  şi că în opinia sa „trebuie să unim dreapta şi să facem o opoziţie puternică la Partidul Social Democrat. Apoi a spus câteva cuvinte de apreciere pentru candidat, „o persoană devptată partidului din care fce parte”, „un om onest”

În discursul său, Bogdan Gavrilescu a punctat de mai multe ori că pune preţ pe ideea de echipă, că doreste dezvoltarea organizatiei prin implicarea a cât mai mulţi colegi.

Exact ideea de efort comun a fost subliniată şi de Eugen Tomac în mesajul postat pe net după ce a plecat de la Piatra Neamţ: „În această dimineață, am avut bucuria de a-i reîntâlni pe colegii de la organizația PMP Piatra-Neamț. Aici, domnul Bogdan Gavrilescu a fost ales președinte. Le mulțumesc tuturor pentru prezență, pentru munca depusă până acum, dar și pentru asumarea responsabilității de a duce la îndeplinire obiectivele pe care ni le-am propus.Succes echipei Gavrilescu-Dulamă!”.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Gavrilescu, ales în fruntea PMP Neamţ! Tomac: „Succes echipei Gavrilescu-Dulamă!”, Chitic a făcut apel la „dreapta unită împotriva PSD!”

 1. DREAPTA STANGA DUPA CUM BATE VANTU INTERESELE BANII SI MANGLEALA – POLITICIENII DE AZI RUSINEA ȚĂRII

 2. Dreapta tarii=Stinga tarii

  Lozinci de 2 bani.

  Din cauza acestor criminali numiti politicieni organizati sub forma unor asa zise partide care de altfel sunt niste organizatii mafiote a caror singur scop este delapidarea si furtul banilor publici aceasta tara va dispare prin depopulare.

  Chitic,stai linistit,ai sa ramii numai tu cu hotii tai din PSD/PNL/PMP si cu tiganii din Speranta/Valeni adica cei care te voteaza.

  Toti vor pleca din aceasta tara.

  O sa vedem cine o sa-ti mai plateasca pensia Chitic.Tiganii care te voteaza pe tine sigur nu.

  PS

  Chitic,cei care au distrus acest oras cu hotii colosale,lucrari in bataie de joc, indatorarea pe 20 de ani a acestui oras, sunt chiar cei de la PNL/PDL in frunte cu mentorul tau Pinalti, zis si hotul hotilor.

  In Piatra Neamt nimeni nu a furat mai mult decit PNL-ul.

Lasă un răspuns