Găsit mort în casă, cu urme de violență pe corp

UPDATE: Poliția așteaptă raportul medicilor legiști, pentru a continua cercetările
Purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț a declarat că ancheta în cazul morții bărbatului de 44 de ani se va derula în funcție de raportul medicilor legiști. „Până nu vom avea raportul medicilor legiști, care să clarifice cauza morții, nu vom putea nici să facem încadrarea juridică a faptei și nici să continuăm cercetările. Din datele pe care le avem, bărbatul ar fi avut un hematom subdural. Nu putem spune cu certitudine că a fost vorba de o agresiune, la fel cum nu știm dacă leziunea s-a produs ca urmare a unei căzături. Totul depinde de concluzia la care vor ajunge legiștii, în funcție de care vor fi continuate cercetările”, a spus inspectorul Elena Bulgărea.

Un bărbat de 44 de ani din Bicaz a fost găsit ieri dimineață fără suflare în propria locuință, informează Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.
Echipajul sosit la fața locului a descoperit pe corpul bărbatului urme de violență, motiv pentru care a fost alertată și Poliția. Ancheta demarată în acest caz urmează să stabilească în ce condiții și-a găsit sfârșitul bicăzeanul.
Vom reveni.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns