Gafă de toată jena într-un document semnat de şefii Inspectoratului Şcolar! Te invită ÎN AUGUST la evenimente DIN IULIE!

Membrii comisiilor de bacalaureat pentru sesiunea de toamnă, pentru județul Neamț, vor fi stabiliți în ziua de 19.08.2017 la ora 10, după cum informează… bunul simț care ar trebui să corecteze un comunicat eronat / ciudat / paranormal emis de Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

Practic, comunicatul de presă 9043/16.08.2017 informează opinia publică despre faptul că stabilirea comisiilor este pe principiul “călătorie înapoi, în timp”. “Sâmbătă, 19.07.2017” este data în care “va avea loc” respectivul eveniment, conform documentului semnat de președintele Comisiei Județene de Bacalaureat, care este nimeni altul decât inspectorul general adjunct, Ioan Milea (vezi facsimilul alăturat). Pentru ca treaba să fie și mai clară și să nu existe dubii despre buna organizare a acestor examene atât de importante la ISJ, documentul care certifică plimbările astea print imp și spațiu, este avizat de chiar inspectorul general Viorel Stan.

Orice minte normală ar spune că e imposibil ca la mijlocul lui august să fii chemat la o întâlnire programată pentru mijlocul lui iulie, în același an. Dar cine suntem noi, bieți muritori, să punem la îndoială luciditatea și capacitatea de organizare a celor care conduc cea mai importantă instituție din județ în ceea ce privește educarea tinerei generații?
O singură dilemă: știe cineva vreun vehicul cu care jurnaliștii care au primit azi invitația, ar putea ajunge la ISJ în iulie 2017?

Daniel VINCA
Comentarii Facebook

2 thoughts on “Gafă de toată jena într-un document semnat de şefii Inspectoratului Şcolar! Te invită ÎN AUGUST la evenimente DIN IULIE!

  1. Nene Vinca. Da’ mata cand scrii niste articole cu greseli cat roata carului (si mai grav, de ortografie), cum e?!!! Noroc de postarile cititorilor (pe care nu le publici ca te faci de rusine) care le semnaleaza si mata le corectezi repede. Te legi de aia care au gresit o luna?!!! RUSINICA NENE VINCA !!!

  2. nu trebuie sa va mire cu milea e posibil orice.eu cred ca, cumatru stan a facut un sprit cu ,cumatru milea si in mijlocul evenimentului si-au adus aminte ca au ceva de semnat.pacat d-le militian milea ca nu ati fost vigilent.daca erati la fostul loc de munca iar erati sanctionati.auzi ,privesti si te minunezi un fost subofiter de militie dat afara conduce la nivel de judet comisia de bacalaureat.vai de capul elevilor pe mana cui au ajuns sa-si croiasca un drum in viata.dar la ce ministru avem oamenii sunt pe masura.

Lasă un răspuns