Gabriela Banu: ”Echipa lui George Lazăr este singura care poate reforma PNL Neamț”

Și femeile din PNL Neamț anunță prin vocea șefei OFL, Gabriela Banu, că sprijinul lor în competiția internă județeană merge spre George Lazăr.

„Pentru mine, alegerile interne nu reprezintă altceva decât un moment în care trebuie să ne așezăm serios la masa discuțiilor, să dezbatem, să vedem ce am făcut bine și ce trebuie schimbat. Cred că trebuie să discutăm deschis despre proiectele candidaților, despre viziunea fiecăruia, să ne asumăm erorile și să privim viitorul în termeni realiști.

Asta nu înseamnă adversitate, dimpotrivă. Așa se sudează o echipă, așa se ajunge la cele mai bune concluzii. Ce ne dorim, de fapt? Să fim eficienți! Iar asta înseamnă întotdeauna o analiză corectă și decizii clare. Noi, liberalii, suntem oameni dinamici, cu idei și preocupări, cu ambiția de a dovedi că suntem pricepuți în ceea ce facem și că merităm încrederea oamenilor”, spune Gabriela Banu într-un preambul în care explică avantajele unei competiții interne reale.

Cât privește duelul George Lazăr – Laurențiu Leoreanu pentru funcția de președinte PNL Neamț, Gabriela Banu spune că alege „reforma” și că aceasta nu poate fi făcută decât de Lazăr care reprezintă (în opinia ei) garanția unui PNL puternic care să lupte eficient cu PSD-ul.

<Sunt pe principiul că orice sistem, oricât de performant ar fi, ajunge în punctul în care trebuie reformat, de aceea opțiunea mea se îndreaptă, către echipa lui George Lazăr, actualul prefect și secretar general al PNL.
George Lazăr merită un vot de încredere. Județul Neamț are nevoie de un PNL puternic, un PNL care să se opună nu doar categoric ci și eficient PSD-ului.
Iar faptul că și-a asumat deschis sprijinul pentru premierul Florin Cîțu, reprezintă un act de curaj, asumat>, spune șefa OFL Neamț.

Alegerile în PNL Neamț au loc sâmbătă, 3 iulie.

D.V.

Lasă un răspuns