Gabi Apetrii despre posibilitatea de a rămâne la Cancelaria Prefectului în mandatul Soroceanu: „Un NU categoric!”

Gabriel Apetrii, jurnalistul care a asigurat oficiile de purtător de cuvânt al Prefecturii Neamţ în mandatul de prefect al lui Vasile Panaite nu doreşte să-şi continue această activitate şi sub noul prefect, Daniela Soroceanu – cel puţin asta rezultă din cele două mesaje transmise de respectivul, astăzi, jurnaliştilor nemţeni.

Mesaj 1 / ora 13.29:
<<Stimați colegi,
Având în vedere faptul ca HG a fost publicată în Monitorul Oficial, și mandatul meu de purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Neamț a încetat.  Vă mulțumesc tuturor pentru colaborare! Toate bune! Cu prietenie, Gabriel Apetrii>>.

Mesaj 2 / ora 14.10
<<Ca să răspund, doar în scop informativ, colegilor care m-au întrebat dacă rămân la Cancelaria Instituției Prefectului Neamț: un NU categoric, din mai multe motive! Unul dintre ele este acela că vreau să mă întorc acolo unde m-am simțit cel mai bine, respectiv în mass-media. Cu prietenie, Gabriel Apetrii>>.

Înainte de a lucra la Prefectură, Apetrii lucra pentru Agenţia Naţională de Ştiri Agerpres şi avea şi alte colaborări în diverse activităţi.

Citeste si: Soroceanca şi-a văzut visul cu ochii: „Iată-mă-s prefectureasă!”. Panaite, demis de Dăncilă!
Premierul Dăncilă ştie ce a semnat? Noul prefect de Neamţ, campion naţional la concediu medical: 16 luni!
„Iau 14 pastile pe zi, de 33 de ani lucrez pe utilaje ca să plătesc impozit pentru nesimţire!” Mesaj cutremurător pentru „şmecherii cu concedii medicale”!
Florin Călinescu l-a pocnit pe Dragnea cu Prefectureasa Soroceanu! „Copil debil cu 16 luni de concediu medical!” Şi Oreste a preluat informaţia din Vestea

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Gabi Apetrii despre posibilitatea de a rămâne la Cancelaria Prefectului în mandatul Soroceanu: „Un NU categoric!”

  1. PURTATOR DE CUVANT AL SUPRAxxxxx SOROCEANU …

    Admin – nu agreăm astfel de referiri…

  2. mare pierdere.pleaca purtatorul de cuvant care nu a cuvantat niciodata.

Lasă un răspuns