Fuziune finală la PNL Roman: “ÎN ECHIPĂ COMPLETĂ”

Foto

La Roman, liberalii pot vorbi acum de “Noul PNL” nu doar în formă ci şi în fapt. Ieri a avut loc la sediul PNL Roman şedinţa de constituire a Comitetului Local Executiv al Organizaţiei PNL Roman. Sedinţa s-a desfăşurat în prezenţa Co-Preşedintelui PNL Neamţ – Alexandru Dragan, a domnului Senator Eugen Ţapu Nazare – Preşedintele vechiului PNL Roman, a domnului Sorin Cazan – Preşedintele vechiului PDL Roman şi a domnului Florin Hopşa – secretar general adjunct al Organizaţiei Judeţene PNL Neamţ.

Comitetul Local Executiv al PNL Roman este structura care va conduce organizaţia şi, pe baza datelor din algoritmul de fuziune, are în componenţă 16 membri din fostul PNL şi 7 din fostul PDL:

Din partea vechiului PNL:

 1. Eugen Ţapu Nazare – inginer – Co-Preşedintele Comitetului Local Executiv al PNL Roman
 2. Brătescu Liviu – profesor
 3. Savin Bogdan – economist
 4. Damian Benone – profesor
 5. Suman Daniela – profesor
 6. Păiuş Dana – profesor
 7. Scorţescu Anca – profesor
 8. Manea Gelu – medic
 9. Dedu Remus – jurist
 10. Traciuc Constantin – inginer
 11. Biciuşcă George – profesor
 12. Neculai Claudiu – avocat
 13. Ghica Constantin – inginer
 14. Acatrinei Dumitru – inginer
 15. Cojocariu Cătălin – economist
 16. Lazăr Denisa – inginer

Din partea vechiului PDL:

 1. Cazan Sorin – economist – Co-Preşedintele Comitetului Local Executiv al PNL Roman
 2. Năstase Lucian – economist
 3. Năstase Iuliana – jurist
 4. Ionel Valentin – inginer
 5. Medeleanu Adrian – profesor
 6. Anghelea Gheorghiţă – avocat
 7. Berianu Mihai – economist

A fost prima şedinţă comună a noului PNL, iar obiectivele politice pentru 2016 sunt câştigarea primăriei Roman, a majorităţii în legislativul local şi câştigarea alegerilor parlamentare, după cum precizează Biroul de Presă PNL Neamţ într-un comunicat.

 „Mă bucur că am reuşit să constituim organismul de conducere local al noului PNL. Avem oameni de valoare în această structură comună, iar în cel mai scurt timp va trebui să identificăm cele mai potrivite persoane care să intre într-o competiţie internă pentru funcţia de primar al Municipiului Roman. În acelaşi timp, vom concepe un plan fezabil de dezvoltare a Municipiului Roman. Suntem o echipă care vrea să facă o altfel de politică şi o altfel de administraţie locală”, a declarat deputatul Eugen Ţapu Nazare.

 „Mă bazez pe aportul celor doi co-preşedinţi şi asigur romaşcanii că pentru ei lucrează o echipă de profesionişti, pentru a crea programe reale de dezvoltare a zonei Romanului, programe care să fie finanţabile cu termene reale şi răspunderi politice. Sper că vom detecta priorităţile reale ale zonei Romanului, iar candidatul nostru pentru primărie şi candidatul pentru parlamentare vor fi prietenii dumneavoastră care vă vor schimba cu adevărat viaţa”, a punctat Alexandru Drăgan

„E bine că am reuşit să ducem la bun sfârşit actul de fuziune a celor două partide pe plan local. Din acest moment va trebui să avem cu toţii acelaşi mesaj, să comunicăm cât mai mult, să fim cât mai aproape de cetăţenii municipiului, să urmărim dezvoltarea filialei locale şi, în acelaşi timp, să preluăm  problemele cetăţenilor pentru a le putea veni în sprijin ori de câte ori vor avea nevoie. Mă bucur că am găsit o echipă valoroasă căreia ne-am alăturat şi noi cu acelaşi gând bun şi cu aceleaşi intenţii. În perioada următoare ne vom orienta către identificarea unor potenţiali candidaţi pentru a ocupa funcţii în administraţia locală, începând cu primar, consilieri locali şi consilieri judeţeni”, a spus şi Sorin Cazan.

V.N.

 

Lasă un răspuns