FUNTASTIC de la Mall Galleria funcţionează şi în prima zi de Paşti!

FUNTASTIC vine cu o veste bună pentru cei care  doresc şi altfel de variante pentru petrecerea primei zile de Paşti! Spaţiut integrat destinat activităţilor recreative şi de socializare va fi deschis şi duminică, 8 aprilie, de la ora 13 până târziu în noapte.

„Ştim că este frustrant pentru tinerii care ies împreună, pentru familiile tinere – dar nu numai! – ca în prima zi de Paşti să vadă numai spaţii comerciale închise. Respectăm dorinţa tuturor, de a petrece sărbătoarea pascală aşa cum crede fiecare de cuviinţă, inclusiv în familie, dar pentru segmentul care vrea ca în această zi să se bucure de prieteni, de momente de familie petrecute în afara căminului, Funtastic este aici, la dispoziţia clienţilor noştri”, au precizat reprezentanţii spaţiului amplasat la etajul 1 de la Mall Galeria.

Reamitim că în spaţiul respectiv sunt 4 piste de bowling, 6 mese de biliard şi mai multe jocuri electronice pentru copii. De asemenea, spaţiul are bar, salon-restaurant şi bucătărie.

Iar preţurile sunt pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele – vezi AICI Food, bowling, biliard, jocuri… chiar că e FUNTASTIC!

Ad. V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns