Fruntaş PSD Neamţ: „Dacă pe scena TT se face politică cu mesaje de bodegă… Nu mai bine o ia Arsene pe Cărbunariu la el acasă?”

Un lider din PSD Neamţ se declară oripilat de nivelul la care a ajuns mesajul aşa-zis cultural, de pe scena Teatrului Tineretului, în cadrul festivalului recent încheiat.

Trucaj foto realizat acum un an de Vestea

„Este incredibil. La final de festival de teatru să ai recital folk, dar nu cu o muzică folk adevărată, care place sufletului şi gândului, ci una cu versuri băşcălioase, ca la bodegă, printre halbe şi hlizeli. Am înteles că în afară de recitalul lui Andrieş, despre care s-a scris în Vestea, a mai fost unul la fel de interesant al lui Bobo Burlăcianu în care s-a făcut propagandă pentru minorităţi sexuale, deci indirect, anti-referendum.

Sunt PSD-ist de când mă ştiu, nu mă dau în vânt după Dragnea, chiar nu mi-ar părea rău dacă ar demisiona sau dacă s-ar întâmpla ceva, ca decizie internă, care să-l facă să plece. dar să vii cu astfel de mesaje băşcălioase într-un spectacol finanţat din bani publici, într-un festival plătit cu bani din bugetul judeţului, mi se pare de nepermis. Şi nu contează că e vorba de Dragnea, putea fi vorba şi de Orban, şi de Iohannis, şi de Băsescu, de oricine. Nu are decât domnul Andrieş să-şi cânte versurile – scuze, dar nici nu mi s-au părut colosale – în spectacole finanţate eminamente cu bani privaţi, treaba lui. Dar cred că în Festivalul de la TT nu avea ce să caute cu astfel de pledoarii de activist politic.

Evident că principala vinovată e domniţa asta care conduce acum teatrul. Şi toţi cei de la CJ care încă o ţin în funcţie. Teatrul acesta a avut directori mari. Bunghez, Scarlat, Covali, Zaharia, Nicoară, Borcia… nume grele, care nu or fi făcut poate totul perfect în mandatele lor dar nici nu şi-au permis să aducă acest templu al culturii judeţene şi al culturii naţionale în acest hal de trombon al unor idei creşe, ca să nu spun altceva.

Dar la fel de vinovaţi ca fata asta sunt cei care o ţin în funcţie. Dacă s-a ajuns ca la TT pe scenă să se facă politică cu mesaje de bodegă e grav. Iar cei de la Consiliul Judeţean, consilieri şi conducere, sunt obligaţi să ia urgent măsuri. Da, ştiu, Consiliul e condus de colegul şi şeful meu domnul Arsene. Nu ştiu şi nu mă interesează. Dacă nu o demite să o ia acasă la el, să-i monteze în sufragerie astfel de demonstraţii civice, că spectacole de cultură nu sunt…”, a spus PSD-istul care este membru în CJEx.

Citeste si Dragnea, DESFIINŢAT pe scena Festivalului Cărbunariu, finanţat de CJ-ul condus de Arsene
Directoare numită de PSD: „Interzicerea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex prin constituție nu este justificată moral și legal!”

Respectivul a lăsat la latitudinea Redacţiei Vestea dacă să-i facem sau nu public numele. Am decis ca deocamdată să nu îi spunem numele. Dacă va fi cazul, vom difuza înregistrarea audio a declaraţiei de mai sus, poate cu vocea schimbată (că tot e dovadă supremă pentru PSD-işti, apropos de filmarea „sub acoperire” a aşa-zisului membru rezist)…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns