Frumoasele în uniformă, la Ziua României! album foto

Toate femeile sunt frumoase, spune o vorbă cu miez, dar parcă cele îmbrăcate în uniformă militară au ceva aparte. Frumuseţea trăsăturilor proprii îmbinată cu aerul impunător dat de unirforma militară le dau un farmec aparte doamnelor sau domnişoarelor care ştiu să salute ostăşeşte, să bată pas de defilare şi multe altele, legate de activitatea profesională specifică.

Imaginile din acest articol sunt doar câteva frânturi de frumuseţe în haine militare de la Parada militară de astăti, de la Piatra Neamţ, dedicată Zilei Naţionale. În echipament de Jandarmi, Poliţie Locală, MApN sau de ISU, cu chipiu sau cu capul descoperit (la sjulba religioasă), în formaţie, în pluton de defilare sau desfăşurând alte activităţi (de exemplu doamna de la Imagine de la ISU), ele au fost pata de frumuseţe dintr-o manifestare altminteri solemnă.

Drept e că, dovedind încă o dată că moldovencele sunt cele mai frumoase de pe planetă, prezenţe la fel de pkcăute ochiului au fost şi în public dar şi pe scenă, iar mai jos aveţi doar două exemple:

România e frumoasă şi pentru că fetele şi femeile ei sunt foarte frumoase.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Frumoasele în uniformă, la Ziua României! album foto

  1. O zi frumoasa, chiar foarte frumoasa ! Oameni multi, copii frumosi, parada militara intr-o tinuta demna, atmosfera care in ce ma priveste chiar a starnit emotii. Felicitari profesorilor si parintilor pentru ce copii au crescut si pregatit pt. acest eveniment , au fost extraordinari in spectacolul final !!!
    Opusul acesui eveniment, au fost discursurile citite, de esenta tare
    P.S. printre ,,oficialitati,, era si un pacala, de ce ??

Lasă un răspuns