Fotografii Vestea pe ecranul congresului PNL Neamţ

3 fotografii publicate anterior în Vestea au fost prezente duminică la congresul de alegeri de la PNL Neamţ. Două dintre acestea erau de la mitingul ACL (alianţa ce a sprijinit candidatura lui Klauss Iohannis) din decembrie 2014…

… iar a treia de la prima conferinţă de presă la care a participat Dragoş Chitic la PNL, pe 30 aprilie 2015, la câteva minute după tentativa eşuată a PSD de a-l debarca din funcţia de primar interimar.


Fotografia de mai sus apărea pe data de 1 iunie 2015, la o ştire care-l cita pe preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, care a nunţa faptul că din acel moment, practic organizaţia municipală va fi condusă de binomul Radu Surugiu-Dragoş Chitic.

Deputatul Surugiu era la acel moment preşedintele de jure al PNL Piatra Neamţ. După momentul în care – după lungi discuţii şi atacuri pe facebook la Chitic comise chiar de unii membri PNL – acesta a fost declarat oficial candidatul liberal, pentru funcţia de primar, pentru alegerile din 2016, el a preluat (conform reglementării stabilite la Centru) şi funcţia de preşedinte interimar al PNL Piatra Neamţ. Pe care a deţinut-o până vineri când a fost ales în aceeaşi funcţie de către delegaţii la şedinţa de alegeri a organizaţiei municipale.

După cum se observă, liberalii nemţeni au utilizat fotografiile din Vestea cu watermark-ul autorului şi, de asemenea, au avut şi acceptul redacţiei.

D.V.

Lasă un răspuns