FOTOGALERIE cu urmările furtunii din Neamț

Așa cum vă informam în cursul dimineții, furtuna de ieri după amiază din Neamț a afectat serios mai multe localități din județ, cele mai multe daune fiind înregistrate la Războieni, localitate care a fost sub cod galben de ploi și vânt puternic. Acoperișurile câtorva case au fost efectiv smulse și aruncate la câțiva metri, firele de electricitate au fost rupte, iar mai mulți copaci au fost puși la pământ din cauza rafalelor puternice de vânt.

Echipele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) „Petrodava” Neamț sunt în zonele afectate și depun eforturi pentru a înlătura efectele furtunii. La fel și muncitorii de la compania furnizoare de energie electrică, lucrează pentru remedierea defecțiunilor și reconectarea la rețea a consumatorilor afectați. Reamintim că azi dimineață la ora 07.00 încă  mai erau localități cu probleme, iar mii de oameni nu aveau curent electric.
Prefectul Vasile Panaite a fost în zonele lovite de vitregia naturii și a stat de vorbă cu localnicii, dând asigurări că în cel mai scurt timp se va găsi o soluție pentru acoperirea pagubelor pe care furtuna le-a provocat.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns