Foto-Video / „JOS CORUPȚIA!” Protest la Primăria Roznov

„Corupția nu o să dispară niciodată de la Primăria Roznov. Jos Corupția!” – asta spunea azi un roznovean trecătorilor care îl întrebau de ce protestează în fața Primăriei din localitate.

Respectivul, crescător de animale, este foarte supărat de faptul că realocarea pășunilor după o schemă aplicată de noua conducere a Primăriei, îi pune de fapt pe fermieri să se certe între ei, trimițând pe unul peste pășunea administrată până acum de altul, și tot așa.

„Primarul face de capul lui, ce vrea el, la Primărie. Ne pune să ne certăm între noi, din cauza pășunilor, nu atribuie islazurile conform procedurilor. Face totul ca să ne certăm între noi, localnicii, vecinii, fermierii. Corupția n-o dispărut din Primărie și nu o să dispară veșnic, la români. Asta este boala noastră, corupția”, spune respectivul într-un mini-clip filmat de un trecător, special pentru Vestea.

În alte declarații, același fermier acuză proasta organizare din Primărie, spunând că sunt zile întregi în care „nu găsești pe nimeni, primar, viceprimar, secretar etc să semneze o hârtie. Toți sunt plecați, cine știe unde… Trebuie să aștepți cu orele, cu zilele…”.

Deși imaginile foto-video care însoțesc acest text au fost înregistrate la ora 8, 30, nici după mai bine de 4 ore (e ora 13), Primăria Roznov nu a dat niciun comunicat de presă în care să-și precizeze poziția în legătură cu acuzațiile cetățeanului respectiv. Probabil că și tăcerea este un răspuns pentru administrația condusă, după alegerile locale din septembrie 2021, de noul primar ales, Vasile Pavăl.

Oricine din cei vizați de acuzațiile protestatarului beneficiază în Vestea, dacă dorește, de drept la replică. Acesta poate fi remis pe adresa de mail a redacției.

 

Daniel VINCA

Lasă un răspuns