FOTO-VIDEO Generalul adjunct de la Educație întărește garnitura ALDE

ALDE Neamț își continuă politica de achiziții și ca o vertitabilă echipă de fotbal care vrea să se întărească, anunță noi membri cu nume în organizația de la Neamț. Este și cazul inspectorului general adjunct de la ISJ Neamț, prezentat joi în conferința de presă susținută de Ion Asaftei.

Președintele ALDE Neamț este convins că „fotografia de familie” de la aceast[ conferință de presă va fi un mesaj pozitiv și la modul general dar și unul dedicat unei categorii profesionale importante și va fi perceput bine de către salariații din Educație.

Am convingerea ca vom face o impresie buna in zona in care dumneavoastra activati, atat din punct de vedere profesional cat si din punct de vedere politic. Va asigur totodata, de intregul meu sprijiin din pozitia de vicepresedinte al CJ Neamt”, i s-a adresat Ion Asaftei.profesorului Ioan Milea.

Noua achiziție a ALDE Neamț a precizat că nu este la primul moment în care cochetează cu politica și, după o vacanță auto-impusă în activismul politic a ajuns la concluzia că doar implicarea fiecăruia poate schimba lucrurile într-o direcție bună. ”Am hotarat sa ma implic mai mult in activitatea filialei ALDE Neamt. Eu am fost simpatizant al ideilor liberale (n.n. PNL) si o perioada am renuntat la activitatea politica pentru ca eram director de scoala, iar legea nu-mi permitea sa fac si politica. Astazi am hotarat sa revin la matca in cadrul acestui partid pentru ca din intalnirile pe care le-am avut cu domnul Asaftei, mi-am dat seama ca putem colabora foarte bine. Sper ca pe parcursul perioadei urmatoare sa pot fi un colaborator foarte bun’‘, a declarat Ioan Milea.

La anterioara conferință de presă, ALDE Neamț îl prezentase doar ca simpatizant proaspăt racolat pe primarul comunei Borca, Ovidiu Niță. Doar ca simpatizant pentru că, în conformitate cu legea, schimbarea partidului la modul oficial, prin semnare de adeziune, echivalează pentru un primar cu pierderea mandatului.

D.V.
video – TURN TV

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns