FOTO-VIDEO Benzinăria austriacă a sărbătorit Ziua României! Steaguri, poezii, cântece patriotice!

Corporatiştii de la OMV din Piatra Neamţ au dat o frumoasă-usturătoare lecţie românilor care, plătiţi pe vreun proiect s-au plimbaţi pe la diverse simpozioane au ajuns să nu mai respecte tradiţia şi istoria Neamului şi locurilor.

Pe data de 1 Decembrie, la benzinăria OMV din Piatra Neamţ, de pe Calea Romanului, clienţii au fost răsfăţaţi: au primit dulciuri ornate ]n culorile steagului naţional dar şi un mic concert folk susţinut de Grupul EU CRED.

<<De ce să nu se poată cânta chiar și-n stații Peco? Uite că se poate. Multumim pentru ospitalitate, echipei OMV Piatra Neamț. La mulți ani!”, a postat pe facebook Marius Coserariu, liderul Asociaţiei EU CRED.

Fotografiile de mai sus şi clipul video de mai jos au fost postate pe internet de şefa benzinăriei OMV, Mihaela Dandu. „Delicioase dulciuri, Aline Cake Boutique! Copiii de la Grupul folk „EU CRED”, carora le multumim pentru momentele emotionante oferite si anul acesta echipei OMV Piatra Neamt, au fost incantati de savoarea lor. O zi speciala alaturi de oameni speciali. La multi ani ROMANIA!”, a spus Dandu.

…………..

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns