FOTO-VIDEO Barna, raid electoral la Neamț, a doua zi după dezvăluirile Rise Project

Candidatul și președintele USR Dan Barna a făcut în prima jumătate a zilei de miercuri, 16 octombrie, un raid electoral în Neamț, trecând prin 3 orașe prin care a stat de vorbă cu alegătorii: Roman, Piatra Neamț și Suceava.

Fotografiile de mai jos (sursa – facebook, Irinel Petrariu) surprind incursiunea lui Dan Barna în mijlocul comercianților din principala piață din Piatra Neamț: <<Astazi ,impreuna cu candidatul Aliantei USR-PLUS Dan Barna , la taifas cu producatorii locali in piata centrala din Piatra Neamt. Viitorul suna bine… Forta USR PLUS>>.

 


De la Piatra Neamț, suita candidatului a mers la Târgu Neamț.
Raidul electoral din Neamț a început însă la Roman, zonă din care provine și liderul organizației nemțene (deputatul Iulian Bulai) unde este și organizația locală cu un șef, Radu Samson, foarte cunoscut pentru implicarea din ultimii 3 ani. La Roman a fost în program și o vizită la o fabrică de confecții dar și o conferință de presă la care jurnaliștii prezenți nu au întrebat nimic despre dezvăluirile din Rise Project din ziua precedentă, după cum rezultă din filmarea postată pe pagina USR Neamț.

 

D.V.

Lasă un răspuns