FOTO Primarul de Tîrgu Neamţ a băgat buldozerul în temeliile de case ridicate ilegal de ţigani! Au fost chemaţi şi mascaţii!…

Premieră la Tîrgu Neamţ unde marţi după-amiaza (31 iulie) a fost pusă în practică o promisiune făcută de primarul Daniel Harpa la scurt timp după scandalul ţigănesc din oraş, din data de 5 iulie: demolarea temeliilor amplasate ilegal la marginea oraşului.

Buldozerul adus de administraţia locală a smuls din pământ începuturile de construcţii, le-a încărcat în camioane iar pământul a fost nivelat. Operaţiunea a fost realizată cu protecţia asigurată de forţe de la IPJ Neamţ, inclusiv luptători SAS (aşa-zişii „mascaţi”) şi de la Poliţia Locală Tîrgu Neamţ.

„După cum am promis, astăzi au fost demolate temeliile construite ilegal pe strada Tabacari. Legea este aceeași pentru toți și la fel vom proceda cu toate construcțiile ilegale de pe raza orașului. Sper ca acesta să fie un semnal de alarmă pentru cetățeni, indiferent de etnie, care trebuie să înțeleagă că nu poți construi oricum si oriunde”, a declarat primarul harpa imediat după realizarii acţiunii.

Cetăţenii din Tg Neamţ şi din întregul judeţ Neamţ s-au declarat surprinşi de determinarea primarului dar au ţinut să amintească că şi în acest oraş şi în comuna vecină Vânători sunt multe locuinţe ridicate pe terenuri private sau pe domniul public fără nicio aprobare, fără nicio autorizaţie.

D. VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns