FOTO Panaite a recidivat cu o nouă bicicleală


Vasile Panaite a recidivat vineri seara organizând o nouă tură pe biciclete organizată pe traseul Teatru-Casa de Cultură-Bd. Decebal-Str. Eroilor-Str. Ștefan cel Mare – Parcul Nicu Albu.

Imaginile postate de fostul prefect pe facebook arată că acțiunea parcă nu a mai avut ecoul de altădată, participand doar câteva zeci de bicicliști mari sau mici (vreo 40, maxim 50).

S-au mai adăugat câțiva spectacori la partea de muzică din parc, la concertul susținut de Narcis Tran Korsar. Artist (folk cu influențe rock) de nișă, Korsar își are publicul său țintit iar unele dintre piesele sale pot fi văzute pe youtube / facebook (cu o medie la vârfuri de circa 3000 views, cu un vârf de 8000 views).

La penultima acțiune, Panaite a fost acuzat de liberali că ar face o campanie pre-electorală neasumată expres.

Fără a declina hotărât intenții politice de viitor („niciodată să nu spui niciodată”), neagreat nici în tabăra PSD (pe care a părăsit-o, odată cu funcția de prefect, după ce a devenit de notorietate publică că el era unul din martorii din dosarul cu cele 3 fapte penale care i-au adus lui Arsene o condamnare de 8 ani și 4 luni închisoare, cu executare, în primă instanță) este evident că, dacă e totuși interesat de o viitoare candidatură, Panaite trebuie să-și găsească un partid cu care să bată palma.

Și, apoi, o strategie un pic mai diversă, mai largă și mai creativă, că „bicicleala + plăcinte + folk Korsar” pare să-și atingă limitele.

D.V.
foto – facebook, Vasile Panaite