FOTO: Liberalii – PICHETAT, POZAT, PLECAT / MOŢIUNEA A PICAT!

cop

Peste 100 de liberali nemţeni au pichetat astăzi sediul Prefecturii Neamţ, alăturându-se acţiunilor similare din ţară, realizate la ora votului Moţiunii de Cenzură depuse împotriva Guvernului Ponta.

A fost un protest paşnic şi tăcut. Fără scandări. Doar cu pancarde anti-Ponta, anti-PSD: “Ponta, demisia!”, “Noi vom vota, Ponta va pleca!”, PSD+Corupţie = Guvern”, “Ponta a furat, se vrea şef la stat”, “Nu vreau să fiu reprezentat de un premier penal” etc.

Printre personajele mai cunoscute de la acest protest, am remarcat pe Alexandru Drăgan (co-preşedinte PNL Neamţ, ex-PDL), primarul Dragoş Chitic, consilierul judeţean Andrei Ignat,  Paul Rîtan (co-preşedinte PNL Piatra Neamţ), viceprimarii Vasile Popescu şi Constantin Teodorescu, consilieri locali liberali din Piatra Neamţ, Târgu Neamţ, Roznov etc.

E un protest tăcut, ce reprezintă manifestarea dezgustului faţă de lipsa de bun simţ a primului-ministru care preferă să schimbe legi, să pângărească imaginea parlamentului. Toate astea doar pentru a ţine cu dinţii de scaun şi pentru a-şi rezolva problemele personale, financiare şi cu Justiţia”, a declarat consilierul judeţean Andrei Ignat.

“Sunt convins că atât în actuala coaliţie de guvernare cât şi in opozitia care a initiat motiunea sunt oameni capabili care pot prelua oricand prerogativele de conducere a unui guvern”, a mai spus Ignat.

Chiar la finalul acţiunii, când protestatarii rămaşi au făcut câteva poze de grup pentru istorie, în Parlament se numărau voturile de la moţiune. Moţiunea a picat, Guvernul Ponta a rămas în funcţie…

D.VINCA

 

2 thoughts on “FOTO: Liberalii – PICHETAT, POZAT, PLECAT / MOŢIUNEA A PICAT!

  1. Am numărat 80 de bugetari PDL care au participat la ședința foto. Au tupeu maxim să apară in public după ce in trecut au tăiat pensiile și salariile, au crescut TVA-ul, au introdus forfetarul(unic in UE), au împrumutat 19 miliarde de euro de la FMI-BM-CE, au lăsat arierate de 2 miliarde euro, au făcut 1milion de șomeri și au distrus 300.000 de SRL -uri. Toate acestea pentru a fura. Rușine! Chitic, du-te acasă! Ai furat orașul! Tâlharule!

  2. E tare de tot!Angajatii primariei protesteaza impotriva guvernului care le-a platit o datorie de niste milioane de euro la E-On lasata de tatucul lor ,Pinalti!In fine, trebuie sa ne obisnuim cu figurile din poza ,fiindca ei vor conduce si de la anul primaria Piatra-Neamt.In definitiv, de ce nu, atata timp cat pietrenii sunt incantati de proiectele primariei si apreciaza anvergura politica si intelectuala a d-lui Chitic?!

Lasă un răspuns