FOTO-fabulă! Orban în poză (proaspătă) cu Grupul Cozmanciuc arâtând ceva cu degetele. Un peşte mic?

Ludovic Orban. pre;edintele PNL a făcut o adevărată şedinţă foto cu Mugur Cozmanciuc (preşedintele PNL Neamţ) şi cu alţi lideri ai conducerii judeţene a organizaţiei liberale nemţene.

În poza de mai sus – foarte comentată la această oră – Orban este înconjurat de 6 colegi de partid, dintre care 5 sunt de la Organizaţia Neamţ (Lucian Pelepco, George Lazăr, Mugur Cozmanciuc, Mihai Stoica, Florin Hopşa). Adică o parte a nucleului dur a aşa-numitei echipe Mugur Cozmanciuc.

Toţi cei de langa Orban par să se amuze copios, la fel ca şi liderul naţional PNL care însă şi gesticulează: cu mâna dreaptă face un anume gest care poate fi interpretat în fel şi chip. Ori cum ai strânge pe cineva de gât, ori cum ai arăta o mărime mică, de pânî la vreo 10 centimetri. „Un peşte mic”, ar putea fi una din interpretări iar pentru cei din alte zone ale ţării facem precizarea că în Moldova, vietăţii respective i se spune şi „chitic”. Adică exact numele de familie al primarului de Piatra Neamţ care recent a fost demis din funcţia de preşedinte PNL Piatra Neamţ (ca o consecinţă a desfiinţării BPL PNL Piatra Neamţ).

Evident că e vorba doar de posibile interpretări.

Oficial, cei din fotografia de mai sus care au fost contactaţi de Vestea nu au vrut să dea nicio explicaţie, mai ales prin comparaţie între momentul actual şi cel de duminica trecută când Orban a trimis săgeţi spre conducerea PNL Neamţ. O singură replică – a la Moromete – a sunat cam aşa: „Important e prezentul!”.

Mai jos, alte câteva imagini din aceeaşi şedinţă foto:

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns