Foto: DESCARCERARE DE 4 ORE! Pompierii l-au salvat pe şoferul de TIR păziţi de mascaţi

 

descarcerare (3)

Aproape ore a durat operaţiunea de descarcerare realizată pentru scoatere unui şofer din cabina TIRULUI intrat azi-noapte, la Costişa, într-o anexă gospodărească unde funcţiona un coafor.

Poziţia şoferului între fiarele maşinii – şi într-o clădire care se putea surpa oricând, vezi foto – era una extrem de sensibilă şi grija pompierilor care au intervenit a fost să nu-i înrăutăţească starea, aşa că au acţionat cu maximă prudenţă. Numai că la faţa locului (accidentul a avut loc la 22,30) s-a strâns, în scurt timp, tot satul. “Erau peste 200 de curioşi şi unii dintre ei au început să se dea specialişti, efectiv să ţipe la pompieri”, relatează un martor ocular.

La faţa locului au fost trimişi poliţiştii de la trupele de intervenţie şi doar aşa pompierii au putut să-şi ducă treaba la bun sfârşit, să-l scoată pe şoferul de 65 de ani din cabina de TIR înfiptă în coafor.

“4 ore captive între fiare şi dărâmături! In tot acest timp, medici si pompierii militari au fost alaturi de un om care a scapat cu zile… Cinste lor, desi au fost huiduiti de mai toti prezenti ca nu stiu sa isi faca treaba… dar au salvat o viata de om!…”, scria azi-noapte, pe internet, Dan Coarnă, cameramenul Kanal D, abia întors de la locul accidentului…

Accindentul s-a produs în următoarele circumstanţe: TIRUL merge ape DN 15, de la Piatra spre Bacău. La Costişa, la intersecţia cu DJ Rediu-Frunzeni, şoferul de TIR s-a trezit cu un Opel care i-a ţâşnit în faţă. La volanul Opelului se afla un tânăr de 31 de ani, angajat al unei unităţi militare din Bacău. S-a produs impactul iar TIR-ul s-a oprit după mai bine de 100 de metri, în acel coafor.

Şoferul de TIR s-a ales cu câteva leziuni serioase, cel de Opel a scăpat cu câteva zgârâieturi minore şi cu o sperietură mai serioasă.

Urmează ca ancheta să stabilească circumstanţele exacte ale producerii accidentului.

D.VINCA / foto Daniel COARNA

 

Comentarii Facebook

One thought on “Foto: DESCARCERARE DE 4 ORE! Pompierii l-au salvat pe şoferul de TIR păziţi de mascaţi

  1. Da…o intervenție grea…oameni plătiți sa ne salveze Viețile noastre …INCOMPETENTI pana la sosirea unui ofițer superior….norocul a fost ca șoferul nu a avut leziuni grave… Acesta e marele adevăr…..SAS a venit…la solicitarea „incompetentilor” ,de teama ca erau huiduiți si in incapacitate de a avea soluții pentru a scoate șoferul dintre fiarele contorsionate. Domnule cameraman Kanal D…e adevărat?

Lasă un răspuns