FOTO DE COLECȚIE! ACUM! Au ajuns primele TIR-uri cu containere la Lețcani! Aparatura medicală – nu!

Chiar în urmă cu câteva minute, în curtea complexului Transagropolis Lețcani – Iași au intrat primele TIR-uri cu containere din așa-zisul Spital Modular. „Așa-zis spital” pentru că după cum au declarat Ionel Arsene și Maricel Popa, președinții celor două CJ-uri care au finanțat cu sume uriașe această investiții, au plecat din Turcia doar camioanele cu containere, aparatura medicală urmând să fie transportată naval, fără a se spune când.

În imaginea de mai sus se văd primele 2 TIR-uri care au intrat în curtea acelui Complex, restul fiind probabil, încă pe traseu. Exact în momentul redactării știrii, cititorul Vestea care ne oferă informații și imagini din zonă ne-a comunicat: „Încă 5 Tiruri!”. Și, la scurt timp, „Încă 3. Total 10!”

Tot Maricel Popa declara în urmă cu câteva zile că duminică 24 mai urmau să ajungă doar 50-60 la sută din containere. Nu au ajuns duminică ci azi și rămâne de văzut câte anume din totalul containerelor ajung azi după ce tot convoiul de camioane parchează la Lețcani.

De asemenea, rămâne de văzut când vor ajunge la destinație componentele logisticii și aparaturii medicale. Și, mai ales, când spitalul va functiona real și cât de util va mai fi…

D.V.
sursa foto: cititor Vestea

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns