FOTO: Arsene, tandreţuri, liberali!

Dacă altădată îşi aruncau săgeţi ori de câte ori aveau ocazia, Ionel Arsene (preşedinte al CJ Neamţ, suspendat de instanţă din funcţia de preşedinte PSD Neamţ) şi unii liberali par acum – prin prisma unor fotografii postate pe internet – prieteni la cataramă. Cele două imagini de mai sus surprind momente de salut între Arsene şi primarul liberal de Roman, Lucian Micu, respectiv deputatul (tot liberal) Laurenţiu Leoreanu. Fotografiile sunt realizate la ziua Comunei Trifeşti (marcată joi, 17 mai, de Înălţarea Domnului)

Cei doi liberali ori au venit mai tarziu, ori au plecat prea devreme de la eveniment pentru că nu apar în fotografiile de la scenă postate atât de Arsene cât şi de alţi liberali:

În setul de mai sus, Arsene este flancat practic de demnitari PNL, adică de primarul de la Trifeşti, de deputatul (PNL) Mugur Cozmanciuc, de consilieri judeţeni sau locali de la Roman, tot din PNL, evident.

La doar două zile distanţă, adică sâmbătă 19 mai, Arsene a participat la un alt eveniment ştampilat preponderent PNL: Festivalul Expo Roman Metropolitan. Principala gazdă i-a fost primarul Lucian Micu dar au fost implicaţi şi primarii din comunele Trifești, Icușești, Cordun, Gherăiești, Sagna, Doljesti și Secuieni. Dată fiind apartenenţa politică a edililor respectivi, rezultă că Arsene a avut alături doar vreo 2 primari PSD, ceilalţi 5 (cu tot cu Micu) fiind de la PNL.

Pentru cei tentaţi să speculeze pe marginea taberelor din PNL, sugestia ar fi să revadă fotografia de la începutul articolului în care episodul „Pupat Piaţa Independenţii” dintre Arsene şi Leoreanu pare a se desfăşura fix sub privirile de CTC-ist ale lui Mugur Cozmanciuc.

Precizare: Informaţia conform căreia Mugur Cozmanciuc şi Ionel Arsene ar fi cununat aceeaşi pereche de miri nu este una reală. La nunta respectivă a fost naş deputatul Cozmanciuc şi al doilea naş a fost un om de afaceri care nu este membru în niciun partid politic. (Redactia)

 

Daniel VINCA – foto: facebook (Ionel Arsene, Mugur Cozmanciuc)

 

2 thoughts on “FOTO: Arsene, tandreţuri, liberali!

  1. Domnu Vinca, da de ce nu scrii nici un rand de intentia de marire a pretului apei? Pana la urma se mareste ori nu? Toata Piatra vuieste de zvonul asta si nimeni nu stie ce sa mai creada: creste ori nu pretul apei? Pentru ca la CJ se spune ca pretul apei creste, ca asa a hotarat Arsene, iar la Primarie Chitic zice sa nu se mareasca.

Lasă un răspuns