FOTO Accident la Coştişa produs de căruţaş aproape de coma alcoolică!

Polițiștii Serviciului Rutier Neamț au intervenit, la data de 29 ianuarie a.c., la un accident  rutier produs pe DN 15, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat de 42 de ani, din Bacău, conducea un atelaj hipo neechipat cu lumină si elemente reflectorizante, pe o stradă din localitatea Costişa, la intersecţia cu DN 15, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din direcția Bacău-Piatra Neamţ, condus de un tânăr de 24 de ani, din Bacău, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului, acesta fiind preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, însă în cazul conducătorului vehiculului cu tracţiune animală a indicat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. O astfel de concentraţie măsurată de alcooltest înseamnă că alcolemia era aproape dublă în sânge, adică la o valoare apropiată de cea la care se instalează coma alcoolică.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns