Fotbal şi solidaritate! 27 de copii pregătiţi de şcoală de TSD Neamţ

ghiozdan tsd (12)

Driblinguri pe teren şi sprijinirea unor copii proveniţi din medii sociale defavorizate, goluri în poartă şi ghiozdane pline cu rechizite – în asta a constat ce-a de a 4-a ediţie a Cupei Cetăţii organizată acum 2 zile sub sloganul ” TSD ȘI PSD TE DUC LA ȘCOALĂ”.

Beneficiarii proiectului au fost 27 de copii din clasele primare, din Tîrgu Neamţ care, chiar în timpul competiţiei fotbalistice au primit cadourile din mîinile lui Ciprian Şerban (preşedinte TSD Neamţ), Daniel Harpa şi Vasile Apopei (primar şi vice de Tîrgu Neamţ).

00 serban

„Mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat proiectului nostru <TSD ȘI PSD TE DUC LA ȘCOALĂ> reușind astfel să le facem celor 27 de micuți, beneficiarii noștri, un an nou școlar mai fericit. Mulțumesc primarului Daniel Harpa care a fost și de această dată, așa cum ne-a obișnuit, activ și implicat. Sunt mândru să vă anunț că la Cupa Cetatea Neamțului, Ediția a IV-a la minifotbal de astăzi, cu toții am câștigat: atât organizatorii, TSD și PSD Neamț, cât și participanții (echipele TSD Târgu Neamț, OMV Petrom, Primăria Târgu Neamț, Comunele Brusturi și Petricani, I.S.U.Targu Neamț, Apa Serv Targu Neamț și Real Targu Neamț) care au achitat taxa de participare, contribuind astfel la îndeplinirea scopului caritabil al acestui proiect. Președintele PSD Neamț Ionel Arsene, a fost alături de tinerii social democrați și a înmânat echipei comunei Petricani, câștigătorii acestei ediții, Cupa Cetatea Neamțului la Minifotbal”, a declarat imediat după finalizarea acţiunii, Ciprian Şerban.

„Dacă targhetul inițial era de 15 copii, iată că, prin implicarea de care au dat dovadă cei care s-au alăturat acţiunii noastre, 27 de familii nu vor mai avea grija ghiozdanelor și a rechizitelor pentru micuții lor! Într-o zi, nu prea îndepărtată, această investiție de suflet a noastră se va întoarce înmiit prin contribuția pe care ei o vor aduce la un viitor mai bun pentru noi toți! Închei cu speranța că acțiunile noastre viitoare se vor bucura de un succes și mai mare și că vom reuși să aducem bucurie în mai multe familii de nemțeni!”, a mai punctat Ciprian Şerban.

00 harpa

Primarul Daniel Harpa s-a arătat şi el încântat de derularea proiectului. „Datoria tuturor politicienilor este ca, în timp, să creem pârghiile care să facă orice început de an şcolar să fie fără griji pentru copii şi familiile lor. Până atunci, ca oameni, ca trăitori în aceeaşi comunitate nu trebuie să uităm nici de ideea de solidaritate şi este o bucurie fără seamăn să oferi sprijin şi să primeşti înapoi un gram de fericire din partea acestor copii”, a punctat şi primarul Harpa.

Trofeul competiţiei a fost adjudecat de echipa primăriei din Petricani.

Iar pe terenul de fotbal a fost o adevărată competiţie în care dorinţa de mişcare s-a îmbinat armonios şi cu ideea de socializare şi cu fair-play-ul. O dovadă în acest sens a reprezentat-o şi viceprimarul Apopei care când era antrenor la o echipă, când manager la alta, trăind la intensitate maximă fiecare fază de joc.

00 apopei

Nu au lipsit nici loviturile de la 11 metri, nici stopurile… pe burtă, nici fazele de Campionat Mondial, nici glumele ca între prieteni…

D.VINCA

cop tsd

Lasă un răspuns