Fotbal / Au început pregătirile LA LOPATĂ!


Jucătorii de fotbali pietreni au început pregătirile pentru retur dând din plin la lopată, arată împătimitul supoer Gelu Crăcană.

Un mesaj și fotografiile aferente postate mai devreme pe internet de Crăcană, îi arată pe fotbaliștii de la Ceahlăul ASCM curățând un teren de joc cu lopeți galbene și negre, adică fix în culorile clubului.


<<Înființată în 2016 și cu acordul unui inimos primar (DRAGOȘ CHITIC), Ceahlăul ASCM, actualul club de fotbal reprezentativ al orașului a devenit , cea mai îndrăgită unitate sportivă a județului Neamț. Azi dimineață, la ora 10.30, s-au reunit la sediul clubului, după o bine meritată vacanță, fotbaliștii ASCM. Ceahlăului, care au și început (deocamdată cu un antrenament de readaptare la efort, de o oră și jumătate) preparativele pentru returul campionatului. Ca un suporter adevărat, le doresc tuturor un an fericit, și sănătate. Sper ca în retur, echipa de fotbal să evolueze și mai bine, iar la sfârșitul campionatului să ne situăm pe un loc fruntaș>>, este mesajul lui Gelu Crăcană.

D.V.
foto – Gelu Crăcană

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns