Fostul viceprimar Simionică de la Piatra Neamţ şi actualul vice Enache de la Doljeşti – INCOMPATIBILITATE

Doi foşti primari (actual de la Doljeşti şi fost de la Piatra Neamţ) au fost declaraţi astăzi ca INCOMPATIBILI de către Agenţia Naţională de Integritate. Un comunicat postat pe siteul Agenţiei respective „ştampilează” 13 aleşi locali (foşti sau actuali) din ţară cu eticheta de INCOMPATIBILITATE iar doi dintre aceştia sunt din judeţul Neamţ: Aurelia Simionică, fost viceprimar de Piatra Neamţ şi Virgil Enache, viceprimar de Doljeşti, la al doilea mandat.
SIMIONICĂ AURELIA, fost consilier Local în cadrul Consiliului Local al municipiului Piatra Neamț, Județul Neamț
INCOMPATIBILITATE
În perioada exercitării mandatului de consilier local (2012 – 2016), societatea Lissacom SRL, în cadrul căreia soțul persoanei evaluate deține calitatea de asociat și administrator, a încheiat un Contract de servicii în valoare totală de 25.636,75 lei cu Compania Municipală de Investiții Urban S.A. Conform situației plăților efectuate pe parcursul derulării contractului, valoarea totală a produselor furnizate a fost de 24.850,60 lei.
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003.
ENACHE VIRGIL,
Viceprimar al comunei Doljești, Județul Neamț
INCOMPATIBILITATE
În mandatul 2012 – 2016 a deținut simultan funcția de viceprimar al comunei Doljești, Județul Neamț și calitatea de administrator al S.C. Puy Invest S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.
D.V.
Comentarii Facebook

2 thoughts on “Fostul viceprimar Simionică de la Piatra Neamţ şi actualul vice Enache de la Doljeşti – INCOMPATIBILITATE

  1. PREZENTA IN CA APASERV ESTE ILEGALA.BANII INCASATI DUPA 24.10.2018 VOR FI RECUPERATI DE LA AGA !

  2. Corect ceia ce afirma ADI, iar daca nu, le face ONG-ul plangere penala! Urmeaza multi altii asa ca fiti pe faza

Lasă un răspuns