Fostul primar din Dochia, declarat de ANI în CONFLICT DE INTERESE! Vestea anunţase din 2015 că şi-a dat ilegal spor de radiaţii

Fostul primar al comunei Dochia, Iulian Ciubotaru a fost declarat de către ANI ăn conflict de interese, pentru mai multe acte administrative emise de acesta in folos propriu.

<<CIUBOTARU IULIAN-GHEORGHE, primar al comunei Dochia, județul Neamț – CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

În perioada exercitării mandatului de primar, a semnat/avizat un număr de cinci acte administrative care au produs un folos material pentru sine și unui spor pentru condiții vătămătoare de până la 15% din salariul de bază.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70 și art. 76 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 75 din Legea nr. 393/2004>> se menţionează ăn comunicatul emis azi de Agenţia de Integritate.

Vestea a publicat încă din 2015 un articol în care era punctată nelegalitatea auto-acordării sporului de 15 la sută, aspect constatat şi confirmat chiar şi de Curtea de Conturi: <<JAF ÎN BANUL PUBLIC.  Un primar şi-a dat ILEGAL spor de radiaţii de calculator!>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns