Fostul primar Arnăutu, pus la colţ de Ministrul Sănătăţii

spital targ

Decebal Arnăutu, fostul primar de Târgu Neamţ a fost criticat de Ministerul Sănătăţii pentru că nu a demarat, la vremea lui, investiţiile necesare pentru Spitalul din Târg. În timpul vizitei la Spitalul Sf. Dimitrie, ministrul Nicolae Bănicioiu a recunoscut că solicitarea actualui primar Daniel Harpa a fondurilor pentru investiţii este justificată dar a ţinut să amintească de timpii pierduţi în timpul mandatelor lui Arnăutu: “Mai au nevoie de bani pentru investiţii. Şi aicea, mi-a solicitat domnul primar, am vrut să văd eu cu ochii mei că aşa este. Şi, da… Era bine dacă şi celălalt primar ar fi început de mai mult timp lucrurile, dar, din păcate, nu a fost o prioritate spitalul… Însă sper şi sunt convins ca actualul primar să-l considere cea mai bună investiţie din oraş”.

Ministrul Sănătăţii a remarcat, altfel, starea rezonabilă de curăţenie în care se prezintă spitalul târgnemţean, aprovizionarea fluentă a farmaciei unităţii sanitare şi eforutile comune făcute de actuala conducere a primăriei şi a spitalului pentru o activitate cât mai bună.

2 thoughts on “Fostul primar Arnăutu, pus la colţ de Ministrul Sănătăţii

  1. Arnautu sa ramana la pupat babe ca a tinut orasul nostru pe loc atatia ani. Cum naiba l-au votat oamenii de atatea ori ca se vedea pe el ca e un mincinos care duce oamenii de nas???

  2. L-am vazut pe Dan Arnautu comentand pe facebook cu dor si jele. Mai, Arnautu junior, nu ti-e rusine chiar deloc? Taica-tu a falimentat orasul si in timpul asta tu erai director ba pe la Tabere, ba pe la Clubul Sportiv, ca negocia dom’ primare care este functii pentru beizadea…
    Harpa e cu 7 clase peste neamul vostru!

Comments are closed.