Fostul preşedinte al Cosiliului Judeţean a început săptămâna cu zâmbetul pe buze…

Zâmbitor – aşa a început săptămâna un fost preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ care şi explică, într-un mesaj, că motivul bucuriei este unul care ţine de aprecierea echipei pe care o conduce acum. Este vorba de Constantin Iacoban şi de colegii săi de la firma Autovest care au obţinut, la Topul Firmelor Nemţene, recunoaşterea performaţelor economice.

Fotografia de mai sus este însoţită de mesajul următor: „Am început săptămâna cu zâmbetul pe buze pentru ca am ajuns la birou și am găsit premiul. Mă bucur enorm pentru echipa mea de profesioniști și le mulțumesc încă o dată pentru tot. #Autovest înseamnă respect pentru clienții noștri!”

Dacă mesajul de mai sus a fost postat ieri pe internet, un altul a fost transmis încă de vineri seara, imediat după obţinerea premiului: <<„Topul firmelor 2016” realizat de Camera de Comerț și Industrie Neamt, reprezintă un eveniment important în ceea ce privește recunoștința activității tuturor firmelor din județul nostru.
Vreau să felicit întreg colectivul Autovest pentru premiul obținut. Felul în care colaborează, lucrează și rezolvă orice problemă îi face să fie în top.
Vreau să le mulțumesc în mod special celor doi șefi de secții, ing. Nicu Buculei de la secția de mecanică și diagnoză și ing. Bogdan Goia de la tinichigerie și vopsitorie pentru întreaga activitate! Profesionalismul și increderea sunt calități care îi ajută să coordoneze foarte bine toată muncă din service.
Vreau să le mulțumesc, de asemenea, tuturor clienților noștri care vin cu încredere la noi pentru a le rezolva problemele mașinilor!
Autovest înseamnă respect, prietenie, colaborare, profesionalism, dedicație și multă muncă și de aceea eu știu ca în fiecare an va fi în topul celor mai bune firme!>>.

ADV.

Lasă un răspuns