Fostul prefect Panaite, idee inedită asumată personal: Premierea nemţenilor care împlinesc 100 de ani!

Fostul prefect de Neamţ, Vasile Panaite ia pe cont propriu realizarea unei idei a cărei punere în practică a propus-o pe vremea când reprezenta Guvernul în teritoriu: premierea nemţenilor care în acest an fac 100 de ani pe muchie!

„Ca prefect al județului Neamț am propus Ministerului Afacerilor Interne, încă de anul trecut, omagierea tuturor celor care, în anul Centenarului, împlinesc 100 de ani. Mi-aș fi dorit ca propunerea mea să fie pusă în practică în țară dar mai cu seamă în județul Neamț, chiar dacă nu mai sunt pe funcție. Acești oameni merită respectul și aprecierile noastre. De aceea voi lua în nume propriu această idee a mea și o voi duce la bun sfârșit indiferent de implicarea sau nu a autorităților. Vă invit să fiți alături de mine în această acțiune concretă!”, spune Panaite pe internet.

Surse apropiate de fostul prefect spun că acesta s-a interesat deja de un „inventar” al celor care împlinesc Centenarul şi că nu este exclus ca acţiunea de apreciere să vizeze şi pe nemţenii care au mai mult de 100 de ani.

V.N.

 

Lasă un răspuns