Fostul prefect Lazăr, susținere pentru primarul Micu: „În Europa, orice club sportiv este privat!”

Fost prefect de Neamț și fost viceprimar de Roman, avocatul George Lazăr susține decizia primarului romașcan Lucian Micu de a tăia finantarea publică pentru echipele de fotbal și de handbal care, în ciuda unor alocări bugetare generoase, au dezamăgit în planul rezultatelor obținute în ultimul timp.

„Tin sa imi exprim o poziție de susținere fata de dl Primar Lucian Micu si sa il felicit pentru curajul si viziunea de care a dat dovadă în hotărârea sa de a decide eliminarea finanțării de la bugetul Municipiului Roman a Echipei HCM Roman si a Clubului de Fotbal.
Argumentez susținerea mea in sensul ca am fost unul din cei care am militat de foarte mult timp pentru renunțarea la sprijinul din bugetul municipal a acestor activități sportive.
Consider ca astfel Lucian Micu da dovadă de înțelepciune și creează astfel premisele ca sumele de bani alocate acestor activități,sume apreciabile, se vor regasi pe viitor in investitii consistente in Roman,lucru de extremă importantă care va aduce dezvoltare pt comunitate.
Orice club sportiv ,in lumea civilizată, in toata Europa este eminamente privat si se susține din surse financiare private de la investitori.Consider că performanța trebuie susținută și ca pe viitor Primăria are rolul si obligatia de a susține sportul,pe toate componentele sale pe toate palierele.
Dar cred cu tărie că banii dedicați pînă acuma ca susținere a celor două echipe,aproximativ 30.miliarde lei vechi/an ii vom regăsi cu certitudine in investitii in orasul nostru,care sa creasca nivelul de trai si de civilizație”, a punctat George Lazăr.

Fostul prefect consideră că direcționarea banilor respectivi spre proiecte de investiții este o decizie benefică: Cred ca aceasta masura este pur liberală si vine in rezolvarea unor probleme curente cu care se confruntă comunitatea si va aduce plus valoare Municipiului Roman”.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Fostul prefect Lazăr, susținere pentru primarul Micu: „În Europa, orice club sportiv este privat!”

  1. Lazar habar nu are!Nici macar Real Madrid, nu e tocmai „privat”!Exista in Europa si in lume o multime de cluburi sustinute de primarii, regiuni sau companii publice…

Lasă un răspuns